#Fransa seçimleri

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli 01:08

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli

Fransa'da göçmen karşıtlığıyla bilinen aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin lideri Marine Le Pen yine tartışma yarattı. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Le Pen, ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocuklarına devlet..

Hollande Konuşurken Polisin Keskin Nişancı Tüfeği Ateş Aldı 00:40

Hollande Konuşurken Polisin Keskin Nişancı Tüfeği Ateş Aldı

Fransa Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'nin konuşma yaptığı sırada polisin keskin nişancı tüfeği yanlışlıkla ateş aldı. François Hollande ise o anlarda sakinliğini korudu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Kahraman Pilotlar İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar İzle

Kahraman Pilotlar izle, Kahraman Pilotlar türkçe dublaj izle, Kahraman Pilotlar full izle, Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müt..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Acun ve Şeyma Subaşı'nın Düğün Davetiyeleri Ortaya Çıktı 00:35

Acun ve Şeyma Subaşı'nın Düğün Davetiyeleri Ortaya Çıktı

Fransa'nın dünyaca ünlü sahil kasabası Saint Tropez'de 18-19 Eylül'de nikah masasına oturmaya hazırlanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, düğün davetiyelerinde sadeliği tercih etti. 19 Eylül'de Fransa'da nikah masasına otur..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız Mallarına Boykot Çağrısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız Mallarına Boykot Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Fransa markalarına boykot çağrısı geldi. Erdoğan, Fransa’daki Türk mallarına yapılan boykotu hatırlatarak “Sakın Fransız markaları satın almayın” dedi...

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili- 01:40

Eylemciler -Polis güvenlik yasa tasarısına tepkili-

Fransa'da Basın kuruluşları, sendikalar ve insan hakları derneklerinden oluşan Genel Güvenlik Yasasına Hayır girişiminin çağrısıyla Fransa genelinde 90'dan fazla eylem yapıldı...

Macron- Türkiye Seçimlerine Müdahale Edebilir 01:38

Macron- Türkiye Seçimlerine Müdahale Edebilir

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye'nin Yaklaşan Fransa seçimlerine müdahale edebileceğini söyledi. Endişe duyduğunu belirtti...

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü 01:10

İşçi Bayramı Kutlamaları Le Pen Karşıtı Yürüyüşe Dönüştü

Fransa'daki 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterilerine cumhurbaşkanlığı seçimleri damgasını vurdu. Sendikalar, ikinci tura kalan adaylardan Emmanuel Macron ile ilgili ikiye bölünse de aşırı sağcı diğer aday Marine Le Pen'e karş..

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı 00:38

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı Fransa'nın Calais kentindeki Jungle sığınmacı kampının tahliyesine devam ediliyor. Sığınmacı kampında onlarca çadır dün gece ateşe verildİ...

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Lyon′da Işık Festivali büyüledi 00:55

Lyon′da Işık Festivali büyüledi

Fransa'nın Lyon kentinde geleneksel olarak yapılan Işık Festivali yine binlerce kişinin ilgisini çekti..