#Fransız basını

Ve Doğrulandı Hadise Ve Klibinde Oynattığı Fransız Manken ile Aşk Mı Yaşıyor 04:25

Ve Doğrulandı Hadise Ve Klibinde Oynattığı Fransız Manken ile Aşk Mı Y

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızları Versus Fransız Kızları 03:34

Türk Kızları Versus Fransız Kızları

Ben Azamat. Rus vatandaşıyım. Birkaç yıldır hobi olarak hem Türkçe hem de Fransızca öğreniyorum ve seviyemi geliştirmek için İnternette Türklerle Fransızları bulmaya çalışıyorum..

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Gemiler, Fransız Gemileri KOVALIYOR! 11:30

Türk Gemiler, Fransız Gemileri KOVALIYOR!

TÜRKİYE'NİN KARŞISINA DOĞU AKDENİZ'DE YUNANİSTAN'DAN SONRA FRANSA VAR. FRANSIZLAR GEMİLERİNİ BURAYA YOLLAMAK İÇİN KOLLARINI SIVADI! FAKAT KARŞILARINDA EN ÇOK ÇEKİNDİKLERİ DİRİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE VAR!..

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor 01:13

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin Lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını ve camilerin kapatılmasını istedi...

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti 01:32

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti

Fransa'nın dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Franck Riester, Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu. Bir sonraki zirvesinde Türkiye'ye karşı adım atmak zorunda olduğunu belirtti...

Fransız Balkonlar Güvenli mi- İşte Detaylar 01:51

Fransız Balkonlar Güvenli mi- İşte Detaylar

DENETİMSİZ, KURALSIZ BALKONLAR..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı  Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- 00:21

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fra

Şırnak'ta Yakalanan 2 YPG'li Çek Vatandaşı Çıktı Bizi Almanlar ve Fransızlar Eğitti- Şırnak'ta yakalanan 2 YPG'li terörist, Çek vatandaşı çıktı. Teröristler, Fransız lejyon kamplarında ve Alman Özel Kuvvetleri'nde öze..

Beş Küçük Maymun Şarkısı 01:46

Beş Küçük Maymun Şarkısı

Beş Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Doktor Diyor: - Başka Maymun Zıplamasın Yatağımda Dört Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Do..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Buldun Mu Yerime Kimseyi Buldun Mu 04:40

Buldun Mu Yerime Kimseyi Buldun Mu

Buldun mu? Yerime kimseyi buldun mu ? Başını omzuna koydun mu? Söyle bileyim yâr. Bulduysan, tenini ona sunduysan, benide onla unuttuysan, söyle öleyim yâr. Buldun mu? Yerime kimseyi buldun mu ? Başını omzuna koydun mu?..

Örümcek Adam yine tırmanıyor! 00:57

Örümcek Adam yine tırmanıyor!

'Örümcek Adam' lakaplı Fransız Alain Robert Barcelona'da Abgar gökdelenine tırmandı...

  • Cowboy tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman gibi karşılandı 01:17

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaran iki kişi ve bir Fransız gazetecinin mahkeme süreci devam ediyor. Skandalı ortaya çıkardıkları gerekçesi ile hedef tahtasında bulunan bu kişiler Lüksemburg'da sivil toplum örgütleri ta..

Oldukça Görkemli ve Heyecan Verici Görüntüsüyle Alplerde Kayak Keyfi 03:13

Oldukça Görkemli ve Heyecan Verici Görüntüsüyle Alplerde Kayak Keyfi

Mer de Glace üzerindeki Sam Favret, Fransız Alp'lerinin muhteşem manzarası eşliğinde kayak konusundaki hünerlerini sergiliyor. Bu eğlenceli dakikaların keyfini çıkarın!..

  • PengoTV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor! 00:28

Eto'o'nun Yanına Yeni Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor!

Antalyaspor transferde bir sürpriz ve ses getirecek ismi daha kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Samuel Eto'o transferiyle dikkat çeken kırmızı beyazlı kulüp, Manchester City'nin kadrosunda yer alan Samir Nasr..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce