#Free mcs corona me limon müzik dinle

Gerçek Limonata Tarifi 04:10

Gerçek Limonata Tarifi

Malzemeler: . 5 adet limon, . 2 su bardağı şeker, . 4 lt su...

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli 06:09

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli

Sadece 10 dakikada bol limonlu, aromalı nefis ev yapımı limonlu dondurma tarifi. Bu tarifi çok seveceksiniz. İster dondurma makinesinde isterseniz evdeki malzemelerle hazırlayabilirsiniz. Limonlu Dondurma İçin Malzemeler..

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır 05:47

Elmalı Tarçınlı Islak Kek Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Elmalı Tarçınlı Islak Kek Tarifi Malzemeler: 2 yumurta, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1,5-2 su bardağı toz şeker, 4 adet orta boy yeşil, ekşi Elma, 2 su bardağı un, 2 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 silme ta..

Kayısı Reçeli Yapmanın 04:55

Kayısı Reçeli Yapmanın

Kayısı reçeli 2 kg yaş kayısı 1 kg şeker 1 yemek kaşığı kadar limon suyu..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz 04:37

Serinleten Yaz Keki Yapmaya Nersiniz

Limonlu kek 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 3 su bardağı un 1 limon suyu ve kabuğunun rendesi su bardağı ölçüm 20..

Suratı Ekşise de Limondan Vazgeçemeyen Bebek 00:29

Suratı Ekşise de Limondan Vazgeçemeyen Bebek

Ekşitse de öldürme be yiğidim diyerek tansiyonu çıkmışcasına limon emikleyen sevimli bebeği izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Ve Damat Düğünde Yaş Pasta Yerine Çiğ Köfte Kesti 01:46

Gelin Ve Damat Düğünde Yaş Pasta Yerine Çiğ Köfte Kesti

Gaziantep'te dünyaevine giren genç çift, üzeri toz fıstık, ceviz, badem, salatalık, limon ve marulla süslenmiş çiğ köfteyi davetlilerin alkış ve zılgıtları eşliğinde keserek birbirlerine ikram etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum 06:34

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum

Zeytinyağı, limon, karbonat.. Ya bütün sırrı bozdum di mi? İşte bu kadar doğal, cilt lekelerimle savaş bakım kürüm. Dermotoloğum Ömür Tekeli'ye danıştım, yapabilirsin dedi ama siz de neye alerjiniz var, cildiniz neye re..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla C vitamini var' 03:46

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla

Afyonkarahisar'da emekli öğretmen ve çiftçi Necati Gündüz (62), 42 dönüm bahçesinde 1300 ağaçlık hünnap bahçesi oluşturdu. Hünnabın insan vücuduna faydalı bir meyve olduğunu söyleyen Gündüz, Özellikle bağışıklık sistemi..

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı! 01:28

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı!

BEBEKKEN ALDIĞI MUHABBET KUŞU 5 GÜN ÖNCE EVDEN KAÇTI... O GÜN BUGÜNDÜR, LİMON ADINI VERDİĞİ KUŞUNU ARAYAN 11 YAŞINDAKİ IRMAK'IN GÖZYAŞI DİNMİYOR...habe..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..