#Fuar atatürk havalimanı’nda yapılacak…

Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık 00:22

Başakşehir'den Beklenmedik Ayrılık

Medipol Başakşehir, tecrübeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün ile yollarını ayırdı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.İki sezondur turuncu-lacivertli formayı giyen Be..

  • OFSAYT tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'ın Yeni Yıldızına Coşkulu Karşılama! 00:24

Kartal'ın Yeni Yıldızına Coşkulu Karşılama!

Beşiktaş'ın yarın sözleşme imzalayacağı İspanyol futbolcu Alvaro Negredo, İstanbul'a geldi.Tecrübeli futbolcuya Beşiktaş Kulübü yöneticileri Umut Güner ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşlik etti.Atatürk Havalimanı'nda siyah-b..

  • OFSAYT tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Sosa'ya İstanbul'da Trabzonspor Taraftarından Yoğun İlgi 01:17

Sosa'ya İstanbul'da Trabzonspor Taraftarından Yoğun İlgi

Trabzonspor'un görüşmelere başladığı Arjantanli futbolcu Jose Sosa, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu bordo-mavili taraftarlar, tezahüratlarla karşıladı...

Yanından Geçen Aracın Plakasını Alamayan Pilot 00:33

Yanından Geçen Aracın Plakasını Alamayan Pilot

Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından yer hizmeti şirketine ait bir kamyonet, aprondaki hız limitini aşarak geçmiş. Kule görevlisinin Efendim plakasını aldınız mı? Sorusuna pilot, Efendim ço..

  • JET TV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu! 03:52

TEKNOFEST kapsamında Türk Yıldızları'ndan gösteri uçuşu!

Türk Yıldızları'ndan TEKNOFEST'te gösteri İstanbul'da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST kapsamında havalanan Türk Yıldızları, izleyicilere unutulmayacak anlar yaşattı...

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Müziğe Uyum Sağlayan İkizlerin Dansı 02:31

Müziğe Uyum Sağlayan İkizlerin Dansı

Bangkok Uluslararası Araba Fuarı'nda görev alan modelin çalan müzikle dans ederken gögüsleri de ritme uyum sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Terminalde Ralli 05:23

Terminalde Ralli

Kazan Uluslararası Havalimanı Binasında polis arabadaki 40 yaşındaki bir adam peşinde , Önce kaçmak istiyor, sonra a Kazan havaliman giriyor. Acilen Kazan Havalimanı kapatıldı...

Yalnız Seyahat Eden İnsanları Noel Masasında Buluşturan Havayolu Firması 01:25

Yalnız Seyahat Eden İnsanları Noel Masasında Buluşturan Havayolu Firma

Hollandalı havayolu firması KLM diğer adıyla Royal Dutch Airlines seyahat eden yalnız insanları tek bir masada buluşturuyor. Havalimanı içerisine konulan bir platform ile her bir kişinin oturması ile alçalan masa koltukl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri 01:27

3. Havalimanının İnanılmaz Görüntüleri

İstanbul'un yeni havalimanı havadan inanılmaz görüntüler verdi. 29 Ekim 2018'de bitecek olan havalimanı pek çok alanda rekora imza atacak. İşte o muazzam görüntüler!..

  • JET TV tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak 04:01

Türkiye'nin İkinci Büyüğü Olacak

Mersin'in Tarsus ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında 30 milyon yolcu kapasitesi ile Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın üst yapı çalışmalarına başlandı...

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin 00:29

Tarihi İnişi Bir De Kokpitten İzleyin

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Tarihi anlar kokpit içerisinden böyle görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce