#Fuar atatürk havalimanı’nda yapılacak…

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler 01:44

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler Bursa'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, merkez ilçe Yıldırım Belediyesi tarafından 300 bin domino taşıyla özel olarak hazırlanan kareografiyle rekor denemesi yapılacak...

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

EURO 2016 Nedir 02:41

EURO 2016 Nedir

Euro 2016 izle. Heyecanı başladı. Bizim Büşra'da da bir heyecan bir heyecan ki sorma gitsin! Nasıl heyecanlı olmasın ki! Euro2016, UEFA'nın dört yılda bir düzenlediği futbol organizasyonunun bu yılki yapılacak olanı. Açı..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü 00:59

Barbaros Şansal'a Linç Girişiminin En Net Görüntüsü

B....da Boğul Türkiye diyerek Yılbaşı kutlayanlara hakaret eden Barbaros Şansal Türkiye'ye ayak basar basmaz toprağı öptü. Atatürk Havalimanı apronunda toplanan kalabalık Barbaros Şansal'ı linç girişiminde bulundu...

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Dünyaca Ünlü Model Adriana Lima Yazar Metin Hara İle Sevgili Oldu 00:06

Dünyaca Ünlü Model Adriana Lima Yazar Metin Hara İle Sevgili Oldu

Veeee sürpriz! Atatürk Havalimanı'nın CIP bölümünde çiçeği burnunda çiftimiz aşk dolu bir öpücükle yakalandı...

  • En Yeniler tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pilottan Kuleye: Martıya Çarpmış Olabilirim 00:26

Pilottan Kuleye: Martıya Çarpmış Olabilirim

Atatürk Havalimanı’na inen bir uçağın pilotu hava trafik kontrolörüne, “Touchdown'un (teker koyma noktasında) orada bir iki tane martı vardı. Belki çarpmış olabiliriz” dedi...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi 00:41

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi.Trabzon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarın tezah..

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An 06:07

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An

3 temmuz 2000, Sabahın ilk saatleriydi. Ali Kemal Sunal koca bir ülkenin tüm kalbiyle sevdiği adam,karısı Gül Sunal’la vedalaştı. ve Balalayka fillminin çekimi için oğlu Ali Sunal’la beraber Atatürk Havalimanı’na gitmek..

Adanalı Profesörden Onur Air'e tepkisi 06:47

Adanalı Profesörden Onur Air'e tepkisi

Atatürk Havalimanı bir kez daha ilginç bir olaya ev sahipliği yapıyor. Uçağını kaçıran Profesör Doktor Öner Samanlı Onur Air'ı protesto etmek için iç hatlar gidiş katındaki Onur Air bilet satış ofisi önünde üzerine mağdu..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama 01:02

Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle arandı...

İstanbul'a 350 Bin Liralık Lüks Taksi 01:30

İstanbul'a 350 Bin Liralık Lüks Taksi

İstanbul'da lüks taksi dönemi başladı. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi tarafından alınan ve piyasa değeri 350 bin TL olan lüks arabalar artık havalimanında yolculara taksi hizmeti sunacak...

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber Şoföründen Yolcuya Darp 02:12

Uber Şoföründen Yolcuya Darp

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere Uber'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca şiddete başvurdu. Darp edilen kadın yolcu kanlar için..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'ye Tam Üyelik Stratejik Hedefimiz Olmaya Devam Ediyor 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'ye Tam Üyelik Stratejik Hedefimiz Olmaya Dev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan ziyaretinden önce Atatürk Havalimanı'ndan açıklamalarda bulundu...

Pilotlar Telsizde Kapıştı 01:46

Pilotlar Telsizde Kapıştı

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan iki uçağın pilotu arasında durma çizgisi polemiği tartışmaya dönüştü. Kule konuşmalarına yansıyan tartışmada pilotlardan birinin 'Çıkışta bekliyorum' sözlerine diğer pilot, 'Görüşelim can..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu! 00:33

Ve Galatasaray Yıldız Orta Sahasına Kavuştu!

Galatasaray Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Fernando Francisco Reges, İstanbul'a geldi.Atatürk Havalimanı'na gelen Brezilyalı futbolcuyu, taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. Sarı-kır..

  • OFSAYT tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce