#Fuar atatürk havalimanı’nda yapılacak…

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün 02:00

Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün

Son zamanlarda Hinduların favori düğün lokasyonu. Turizm şirketi yöneticisi Bünyat Özpak, 2014 yılından itibaren ciddi bir tanıtım atağı yaptıklarını vurguladı ve belki de Antala'da yapılacak en görkemli düğünün, geli..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ces2019 Simülasyon 00:16

Ces2019 Simülasyon

#CES2019 görebileceğimiz diğer teknolojilerden biri de giyilebilir teknolojiler ile tüm hareketleri herhangi bir gecikme olmadan simüle edebilen ve kullanım amacı olarak 3D filmlerin yapılması, sağlık ve ergonomi alanınd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket 08:25

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket

Uzun bir süredir eşi Beren Saat ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kenan Doğulu, ailesiyle birlikte bir tatil planı yaptı. 23 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından şarkıcı, annesi ve kız kardeşiyle birl..

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor 02:18

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılı için okullarda koronavirüse karşı gerekli önlemleri alıyor. Okulların hangi senaryoya göre açılacağıyla ilgili nihai karar salgının seyrine göre son hafta verilecek. Ancak..

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor 01:15

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor

81 ilde yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak. Bu amaçla İçişleri Bakanlığı valiliklere genelge gönderdi. Valilerin de katılacağı denetimlerde her yer tek tek incelenecek...

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek 02:27

Yunanistan- Görüşmeler İstanbul'da Sürecek

Yunanistan Türkiye ile kıta sahanlığı görüşmelerini sürdürme kararı aldı. 2016 yılında askıya alınan görüşmeler İstanbul’da yapılacak...

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Söz | 45.Bölüm 2:15:34

Söz | 45.Bölüm

Söz’ün 45. Bölümünde;nAtaşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar... nDerman’ın (Timur Acar) kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz (Tolga Sarıtaş), ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem (Nihat Altınkaya) de canı pah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz| 52.Bölüm 2:19:20

Söz| 52.Bölüm

Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz (Tolga Sarıtaş), artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem (Nihat Altınkaya) ve Derya (Deniz Baysal) Yavuz’..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor 00:51

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor

Bankalar arasındaki para transferi için mesai saatlerini beklemeye son. Artık farklı bankalardaki hesaplar arası para transferi saniyeler içerisinde 7/24 yapılacak...

00:53

"Türkiye'nin Otomobili"nden yeni görüntü

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından araca dair yeni detaylar veren bir fotoğraf paylaşıldı.TOGG'un Twitter he..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete geçti 07:34

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete ge

1978 yılında LPG’yi ilk kez otomobilde denemişti şimdide motor tasarladı. Tasarlanan yerli ve milli motor yüzde 70’e kadar yakıt tasarrufu sağlayacağı iddia ediliyor. Motorlar Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ta..

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor 02:40

75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor

Vatandaşların büyük umutlarla beklediği korona aşısından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çin’den 50, Almanya’dan 25 milyon doz aşı alınacak. Aşılar, Bilim Kurulu’nun ‘öncelikli’ dediği kişilere ücretsiz ..

Korona Geçiren Aşı Olacak Mı? 01:47

Korona Geçiren Aşı Olacak Mı?

Korona geçirenler aşı olacak mı? İlk aşı kimlere yapılacak? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, merak edilenleri açıkladı.....

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..