#Fuar atatürk havalimanı’nda yapılacak…

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor 02:06

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor

AK Parti ömür boyu nafaka konusundaki mağduriyeti gidermek için harekete geçti. 4. yargı reformu kapsamında bu konuda da düzenleme yapılacak. Süresiz nafaka ve icra yoluyla çocuk teslimi konusuna da çözüm geliyor. İşte a..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

KKTC'de 'hellimli' protesto 05:07

KKTC'de 'hellimli' protesto

KKTC'de hellim sektöründe faaliyet gösteren üretici, çiftçi, hayvan yetiştiricisi ve imalatçıları, hellimin coğrafi tescili ve Kuzey Kıbrıs’tan Avrupa Birliği ülkelerine ithalini mümkün kılacak önergenin yarın yapılacak ..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

Doğalgaz desteği nasıl verilecek- 01:55

Doğalgaz desteği nasıl verilecek-

Doğalgaz desteği nasıl verilecek? Başvurular nasıl yapılacak? Kimler faydalanabilecek? İşte detaylar.....

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Balon Balığı Avlayana Ödül Var! 01:11

Balon Balığı Avlayana Ödül Var!

İstilacı balık türlerinden Balon balığının avlanmasına yönelik teşvik verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Balon balığının Lagocephalus Sceleratus tü..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok 11:03

Domenec Torrent Herhangi Bir Kaygım Yok

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılılarda yapılacak başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, Benim herhangi kaygım yok. İşimi biliyorum, olabilecek maksimum puanı kazanmak. Günün sonunda eğer ..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

İran’da yağ izdihamı 00:17

İran’da yağ izdihamı

İran'ın başkenti Tahran'da halk, gıda ürünlerine yapılacak zam öncesi uygun fiyata yağ almak için marketlere akın etti...

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı 01:43

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü yapılacak genleşme derz değişimi sebebiyle 35 gün boyunca trafiğe kapatıldı. İstanbul yönüne gidecek sürücüler D-100 Karayolu'na yönlendiriliyor...

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali 02:20

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenerek, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. Başkan Erdoğan, Perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu'na işaret ederek yeni kararların alına..