#Fuar atatürk havalimanı’nda yapılacak…

Sona Doğru Film İzle 1:45:44

Sona Doğru Film İzle

Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.389 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalı Gencin Nasrettin Hocaya Özenmesi 00:42

Adanalı Gencin Nasrettin Hocaya Özenmesi

Görüntüler ülkemizin nadide şehri Adana'dan. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı D-400 Karayolu'nda ilerleyen motosiklette, sürücünün arkasına nasrettin hoca misali ters oturan gencin amatör kameraya yansıyan görüntülerini i..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti 03:48

Kosava 1 - 4 Türkiye Maçın Özeti

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Kosova'yı 4-1 yendi. Milli takımımız, böylece krizlerle geçen bir haftayı mutlu tamamlamış oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti 04:17

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti

Almanya ile San Marino, 2018 Dünya Kupası elemelerinin C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Panzerler, 11. dakikada Draxler, 16 ve 29'da Sandro Wagner, ve 38'de Amin Younes'in golleriyle ilk yarıyı 4-0 ön..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Eller Tetikte! Asker Tendürek'teki Uluslararası Yolu Kapattı 01:07

Eller Tetikte! Asker Tendürek'teki Uluslararası Yolu Kapattı

Tendürek Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürerken, bölgeden geçen uluslararası karayolu güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı...

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

E-5'te Motosikletliye Kasıtlı Çarpan Taksi Şoförü 00:15

E-5'te Motosikletliye Kasıtlı Çarpan Taksi Şoförü

E-5 Otoyolu'nda seyir halinde giderken kavgaya tutuşan motosiklet sürücüsü ile ticari taksi sürücüsünün hastanede biten kavgası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Motosiklet sürücüsünün tartışma sırasında aynas..

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı  -  Sen Beni Ömrünce Unutamazsın 04:05

Bodrum Masalı - Sen Beni Ömrünce Unutamazsın

Bodrum Masalı'nın sevilen karakteri Yıldız'ı canlandıran Şevval Sam'ın seslendirdiği Sen Beni Ömrünce Unutamazsın adlı şarkı Bodrum Masalı'nda sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü 00:58

Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü

Ankara Konya Yolu'nda dün (20.06.2017) bir minibüs, güvenlik şeridinden kendine yol açmaya çalışıyor. Sıkıştığını görünce durup normal şeride girmek yerine kaldırıma çıkıp yoluna devam ediyor. Duraktaki insanlar yanların..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu 00:10

Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu

Ramazan Bayramı'nda ailesi tarafından sosyal medyada paylaşılan küçük bir erkek çocuğun dansı dünya çapında fenomen oldu. Türkiye'den bir kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüde yer alan çocuk, sosyal medyada bir anda ..

 Arda Turan Ve Aslıhan Doğan Dudak Dudağa Görüntülendi!! 01:58

Arda Turan Ve Aslıhan Doğan Dudak Dudağa Görüntülendi!!

Ünlü futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunasistan'ın Mikonos Adası'nda dudak dudağa görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Bavul Bandından Yengeç Ordusunun Çıkması 01:12

Bavul Bandından Yengeç Ordusunun Çıkması

Lynden Pindling Uluslararası Havaalanı'nda bagajlarını bekleyen yolcular, bavul bandında yengeç ordusuyla karşılaşmış. Bu manzara karşısında şaşkına dönen yolcular hemen cep telefonu kameralarına sarılıp görüntüleri kayd..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

Ameliyat Sırasında Futbol Maçı İzleyen Doktorlar! 00:28

Ameliyat Sırasında Futbol Maçı İzleyen Doktorlar!

Şili'de doktorlar, ameliyat sırasında Konfederasyon Kupası'nda Şili'nin Portekiz ile oynadığı maçı izledi. Şili'nin penaltılarla Portekiz'i yenmesi sonrasında da ameliyathanede büyük sevinç vardı!..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Sabancının Eski Aşkı  Lara Surol Muhteşem Fiziğiyle Yürek Hoplattı!! 01:13

Hakan Sabancının Eski Aşkı Lara Surol Muhteşem Fiziğiyle Yürek Hoplat

Önceki gün kızı Jasmin’le Cennet Koyu’nda görüntülenen Lara Surol, kusursuz fiziği ile bakışları üzerinde topladı. Eski aşkı Hakan Sabancı’ya döndüğü haberleriyle gündeme gelen manken Lara Surol, tatilde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu 01:53

15 Temmuz Karikatür Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya'da Düzenlenen 15 Temmuz Ulusal Karikatür Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi. Konya Büyükşehir Belediyesi İle Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki Hain Darbe Girişi..

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız 01:09

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen, Kınalıada korvetinin denize indirilmesi ve İstanbul fırkateyninin inşa başlangıç törenine katılara..

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu 01:21

Patenci Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu

Beyoğlu'nda bir halk otobüsüne arkasına tutunan patenci gençlerin, canlarını hiçe sayarak yaptıkları tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Gençlerin rahat tavırları dikkat çekti...

 Yılın Düğününde Fahriye Mi Burak Mı Kim Kimin Ayağına Bastı 01:35

Yılın Düğününde Fahriye Mi Burak Mı Kim Kimin Ayağına Bastı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan düğün ile dünya evine girdi. Sosyal medyada kullanıcılar Fahriye Evcen'in gelinliği ile Burak Özçivit'in damatlığının geç..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..