#Fuat becet dön gel teaser müzik dinle

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Otilia - Bilionera 03:05

Otilia - Bilionera

Otilia - Bilionera Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tomame la mano Que tu eres cosa Buena Esta noche quiero bailar Sobre en la arena No soy una ajena No soy nada mal Ven paca ven paca Y ahora Verse 1: Gimme boy Gimme..

Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

The Outpost Tanıtım Fragmanı 00:30

The Outpost Tanıtım Fragmanı

The Outpost Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Cw'nin Yeni Dizisi The Outpost 10 Temmuz Salı Günü Başlıyor. » The Outpost Salı Günleri Saat 9:00pm CW'de » Oyuncular: Jessica Green..

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Justin Bieber You 03:04

Justin Bieber You

Sitting here, all alone Watching the snow fall Looking back at the days We threw them snow balls I can't believe I'm putting the tree all by myself I need youuuu And nobody else And I'm sorry dear If I pushed you away C..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robin Bengtsson - I Can't Go On (İsveç - Eurovision 2017 Yarı Final) 03:08

Robin Bengtsson - I Can't Go On (İsveç - Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) I can’t go on, I can’t go on Gotta keep it together Don’t get me wrong, don’t get me wrong ‘Cause baby, you make me better, hey With just one look you make me shiver I just wanna ta..

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final) 03:05

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) We’re so alike, yet different At a loss for words, stuttering It don’t make sense, what’s happening? I just don’t understand What’s this fight all for? What’s the cost of life in th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

Kasia Mos - Flashlight (Polonya  Eurovision Yarı Final) 03:13

Kasia Mos - Flashlight (Polonya Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Like a bullet from a smoking gun They try to tell us that we don’t belong Creeping round at the depth of night Just two shadows in love, we were ghosts Two hearts, we’re invincible ..

Ebru Keskin - Turned Up 02:47

Ebru Keskin - Turned Up

Verse I: I be in the club with a pocket full of K. Bet your baby daddy wanna fly me to LA I just got my visa politicking through the states Just got some OG Kush now it's time to celebrate I probably in the VIP taking ..

Snoop Dogg - Trash Bags 03:48

Snoop Dogg - Trash Bags

Snoop Dogg - Trash Bags Şarkı Sözleri Intro: Female Voice] You gotta come to [?] right now It's poppin', [??] money left to right I say you bring that bag Music Major [Hook: K Camp & Snoop Dogg] Trash bag, full of cash,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ellie Goulding  Something In The Way You Move 03:25

Ellie Goulding Something In The Way You Move

It's the strangest feeling Feeling this way for you There's something in the way you move Something in the way you move With you I'm never healing It's heartache through and through There's something in the way you move ..

Gryffin Slander - All You Need To Know 03:26

Gryffin Slander - All You Need To Know

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Simple as can be I got your hands in mine And you don't have to listen carefully I'll tell you a thousand times Anything you feel, put it all on me All of your thou..

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker 03:01

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker

Lyrics: 7 months 2 weeks and 7 days since i left but who’s counting anyway but for me the only thing thats changed is the distance between new york and la 7 months 2 weeks and 7 days Since I was so easily replaced It's ..

4th Dimension - Feko Faya Lyrics 03:10

4th Dimension - Feko Faya Lyrics

Lyrics: Fall, Falling out but I'm with you Your smell is like a drug, thought A thousand time so pure. I feel like a normal guy but I'm ... Coming up to the sun And I don't need no memories. Just a Feeling. Feyako sawa..

Notd - Keep You Mine Lyrics Ft Shy Martin 02:55

Notd - Keep You Mine Lyrics Ft Shy Martin

Lyrics: VERSE 1: Guess we started a fire Now the bedroom is burning Can we put it out Cause we’re both saying things That we’re gonna regret when Every word’s too loud’ PRE: We gotta slow slow slow down Gotta lay low l..

Nøll - I Hope Ur Ok 03:15

Nøll - I Hope Ur Ok

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Verse 1: Don’t bottle it in if you don’t wanna let it begin We’re turning a corner Pre- Chorus Slowly, speaking I hear what you say when you’re sleeping Nightmares,..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce