#Fuat becet dön gel teaser müzik dinle

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Yudum - Esmesun Ayruluk 04:57

Yudum - Esmesun Ayruluk

Yudum - Esmesun Ayruluk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Asu İrem Sever - Gidiyorum 04:14

Asu İrem Sever - Gidiyorum

Söz & Müzik: Asu İrem Sever Düzenleme: Ege Eryılmaz Yönetmen: İbrahim Dönmez Bas gitar: Ege ERYILMAZ Klavye: Burak ÖTEN Akustik-klasik gitar: İlker ERGÜNGÖR Perküsyon: Fuat TAŞDELEN Flüt:Serdar KASTELLİ Klasik Kemençe..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You 03:08

Kürtçe İngilizce Düet Tiklanma Rekoru 2017 I Got You

Bu video rekora gidiyor,cahit demirci süper düet:BİTLİSLİ HOZAN CAHİT DEMİRCİ feat Bebe Rexha - I Got You I Got You I can see you hurtin' I've been through the same thing Baby don't you worry I got you I just wanna kn..

  • PengoTV tarafından
  • 5.808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Koray Avcı  - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada) 04:01

Koray Avcı - Yanımda Sen Olmayınca (Başım Belada)

Söz - Müzik : İlyas Keçeci Düzenleme : Göksun Çavdar Mix-Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Be..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Sana Ne Oldu 03:02

Kalben - Sana Ne Oldu

Sana ne oldu? Köpekler mi kovaladı gece gece? Adamlar mı takip etti adım adım? Yarım yamalak yüzün Sesini duymadım Sana ne oldu? Sana ne oldu? İçine atma habire Anlat biraz Hadi gel dansedelim Allah ne verdiyse tango v..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Samida - Dudilli 05:08

Samida - Dudilli

Samida - Dudilli Dinle Enişte gel içeri Ev daracık oda yok Bir muhlama yapardım Tava delik yağ da yok Lavuz yoğuramadık Lahana vuramadık Balığa çıkamadık Taka batık ağda yok Dudilli dudilli da Dudilli dudilli da Dudil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Elif Şen - Tadı Yok 05:25

Elif Şen - Tadı Yok

Söz: Avni Temiz Müzik: Fuat Bahçeci..

Oka Telugu Premakatha Official Trailer | Mahendra | Lavanya | Santhosh Krishna | @Shreyas ET 01:38

Oka Telugu Premakatha Official Trailer | Mahendra | Lavanya | Santhosh

Watch Oka Telugu Premakatha Movie Trailer Directed By B. Santosh Krishna. #OkaTeluguPremaKathaMovie #OkaTeluguPremaKathaTrailernnWatch Oka Telugu Premakatha Movie Here : app.shreyaset.comnnNachiketha meets Rigveda in an ..

NBK's Narthanasala Official Trailer | Nandamuri Balakrishna | Srihari | Soundarya | Shreyas ET 01:04

NBK's Narthanasala Official Trailer | Nandamuri Balakrishna | Srihari

Narthanasala: Directorial Debut of Nandamuri Balakrishna.nnWatch Narthanasala Movie: http://bit.ly/BookNarthanasalanRelease Date : 24th OCT 2020 @ 11:49 AMnn#Narthanasala #NBKFilms #ShreyasETnn• Watch Latest Movie Trail..