#Fulin 10 yıl marşı

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu Yarın Koşulacak 01:16

Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu Yarın Koşulacak

Bu yıl altın kategori sınıfında koşulacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından düzenlenen Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu'na 32 elit atlet katılacak...

Aleyna Tilki’den “Gesi Bağları” 07:18

Aleyna Tilki’den “Gesi Bağları”

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında şarkıcı Aleyna Tilki, konser verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı 04:42

Geleceğin Robotları BAU’de Yarıştı

Bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği 4. BauRobotics Robot ve Proje Günleri başladı...

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Üç Dakikada Biten Maç 03:17

Üç Dakikada Biten Maç

Isparta 1. Amatör Lig'de geçen yıl kasım ayında kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor-Çünürspor karşılaşmasında kalan 3 dakika oynandı...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!! 01:46

Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!!

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı. Kendall Jenner, transparan elbisesiyle dikkat çekerken, gecede dünyaca ünlü şarkıcı R..

  • ANKA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti 01:10

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan rihannanın kıyafeti ise bir hayli ilginçti...

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı 00:22

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan Madonna ise yine çok sempatikti.....

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgiliye Şaka Ters Tepti 02:26

Sevgiliye Şaka Ters Tepti

HD ve Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. RomanAtwood sevgilisine 5. yıl dönümlerinde şaka yapmak istiyor. Sevgilisine onu aldattığını söylüyor. Fakat işler beklediği gibi gelişmiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şapçı Göreve Hazır İzle 00:56

Şapçı Göreve Hazır İzle

Bölgesel Amatör Ligi’nde grubunu lider tamamlayıp play off’ta Erokspor’u yenerek 3.Lig’e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Turgutluspor’da teknik direktör Hakan Şapçı’nın göreve hazır olduğu öğrenildi...

Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi 00:42

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen İlk Filmi 00:52

Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum 01:14

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz 01:33

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor 01:06

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu 00:58

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..