#Fulin 10 yıl marşı

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı 13:05

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı..Tarkan 1 Evlilik Yıl dönümlerini Eşi Pınar Tevetoğlu İle Baş başa Kutladı..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk 04:12

Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk

Dünya futbolunda üst seviyedeki kulüpler scout konusunda çıtayı ulaşılamayacak seviyelere çekmeye devam ediyor. Özellikle oyuncu keşfi konusunda yaş sınırının her geçen yıl daha da düşmesi ön plana çıkıyor. Bu konunun ön..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küfürlü Almancı Rap 03:31

Küfürlü Almancı Rap

Song'dan sonra bu şarkıyı çıkarmış (1 yıl stüdyoda kalmışlar), bu şarkının sitemiz için bir mihenk taşı niteliğinde olduğunu düşündüm.. iyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Karayip Korsanları'nın Yeni Filminin Prömiyeri Yapıldı 01:00

Karayip Korsanları'nın Yeni Filminin Prömiyeri Yapıldı

Karayip Korsanları 6 yıl sonra beyazperdeye dönüyor. Yeni film Salazar'ın İntikamı nın dünya prömiyeri Çin'in Şangay kentinde yapıldı. Serinin hayranları, başta Johnny Depp olmak üzere oyunculara büyük ilgi gösterdi...

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı 00:56

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı

Doğan Güneş, şehit polis memuru Atilla Güneş'in oğlu... Babasının cenazesinde döktüğü gözyaşı, o gün, tüm Türkiye'nin yüreğine akmıştı... Aradan neredeyse 2 yıl geçti... Doğan sünnet oldu... Törene, yurt içi ve yurt dışı..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak 00:57

2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak

Öğretmen adayları dikkat! Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 40 bin öğretmen ataması yapacak. 2018 yılında 40 bin öğretmenin daha atamasının yapılması planlanıyor…..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris 04:00

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris

Yürümeyi tekrar öğrenmek en zorlu rehabilitasyon süreçlerinden biri. Özellikle de felç geçiren hastalar için. Slovenya'da yer alan bir enstitüde denenen eşsiz robot, insanlara tekrar yürümeyi öğretmiyor onların denge pro..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Solucanlar, Dünya Plastik Atıklarının Azaltılmasına Yönelik Kilit Tutabilir 00:57

Solucanlar, Dünya Plastik Atıklarının Azaltılmasına Yönelik Kilit Tuta

Bir bilim adamı kazara balmumu kurtlarının polietilenleri sindirebileceğini keşfetti. Bu, her yıl ürettiğimiz milyonlarca ton plastik atık için bir çözüm olabilir mi?..

87 Yaşında Paraşütle Atlayan Halime Nine Fenomen Oldu 01:02

87 Yaşında Paraşütle Atlayan Halime Nine Fenomen Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Babadağ’dan geçen yıl torunuyla uçuş yapan 87 yaşındaki Halime Akcan’ın gökyüzündeki görüntüsü sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti! 19:07

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti!

3 Adam'ın sezon finalinde yıl boyunca yayınlanan bölümlerdeki en keyifli anlar yayınlandı. İşte o anlar... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 30.bölüm sezon finaliyle TV8..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Tren İstasyonuyla Evlenen Kadın 01:41

Tren İstasyonuyla Evlenen Kadın

California San Diego'da 9 yaşından beri Santa Fe tren istasyonuna aşık olduğunu iddia eden 45 yaşındaki Carol isimli kadın 2015 yılında tren istasyonu ile evlendiğini belirtiyor. Bina ile vakit geçirmek için her gün 45 d..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız 03:21

Kargaların Sürekli Hediyeler Verdiği Küçük Kız

Kızımız evinin arka bahçesine sürekli kuşlar için yem bırakıyormuş. Bu durum 2 yıl kadar devam edince, kargalarda teşekkür etmek için ona, kendilerince değerli buldukları objeleri hediye etmeye başlamışlar. Küçük kızda g..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Göz Kamaştıran Araba: Rolls-Royce Sweptail 05:41

Göz Kamaştıran Araba: Rolls-Royce Sweptail

Üretimi dört yıl süren Sweptail, Rolls-Royce’un türünün tek örneği otomobilin tanıtımı yapıldı.Aracın maliyeti 12.8 milyon dolar..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Sigara İçmemeniz Gerektiğinin 2 Dakikada Kanıtı 02:09

Neden Sigara İçmemeniz Gerektiğinin 2 Dakikada Kanıtı

Sigaranın zararını anlatmak için başarılı çalışmalar yapan birçok kuruluş bulunuyor ancak hala milyonlarca insan sigara içmeye ve her yıl sigaranın zararlarından dolayı binlerce insan hayatını kaybetmeye devam ediyor. Bu..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester United Şova Hazır! 200 Milyonluk Çek Masada 01:24

Manchester United Şova Hazır! 200 Milyonluk Çek Masada

Avrupa Ligi şampiyonu apoleti ile gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazanan Manchester United'ın menajeri Jose Mourinho kadrosunu güçlendirmekte kararlı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce