#Fulin 10 yıl marşı

 The Long Dark Hikaye #1 19:46

The Long Dark Hikaye #1

Her Şey O Uçak Kazasından Sonra Başladı.Tam 3 yıl sonra, efsane hayatta kalma oyunumuza hikaye modu geldi. Ve oldukça sürükleyici gözüküyor. Beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen...

Mercedes X-Class’tan Fantastik Reklam Filmi 01:05

Mercedes X-Class’tan Fantastik Reklam Filmi

Önümüzdeki yıl Avrupa pazarında kademeli olarak satışa sunulacak olan Mercedes X-Class için dikkat çekici projeler kendisini göstermeye başladı...

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

500 Yıllık Donmuş Kızın Hikayesi 02:09

500 Yıllık Donmuş Kızın Hikayesi

Dondurulmuş olan kız onca yıl sonra ki hayatının anlatılışı tüyler ürpertti..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düden Şelalesi'nde Renk Cümbüşü 00:59

Düden Şelalesi'nde Renk Cümbüşü

Dünyanın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi, sonbaharda da ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor...

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Yıllar Sonra Sahibi İle Karşılaşan Köpeğin Mutluluğu 01:27

Yıllar Sonra Sahibi İle Karşılaşan Köpeğin Mutluluğu

Kayıp olan sevimli köpek 3 yıl sonra sahibi ile karşılaşınca ilk önce bir yabancı gibi kaçmış sonrasında tanıyınca sevinçten kendinden geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Canan Artık Yürüyor 04:24

Küçük Canan Artık Yürüyor

Doğuştan sol bacağının dizinden aşağısı olmayan 8 yaşındaki Canan Ay, 3 yıl sonra takılan protez bacak sayesinde artık kimseye muhtaç olmadan yürüyebiliyor...

Sanatçılar Nasıl Para Kazanabiliyorlar 10:31

Sanatçılar Nasıl Para Kazanabiliyorlar

Müzisyen ve girişimci Jack Conte, sanatçılar ve yaratıcılar için garip bir 100 yıl olduğunu söylüyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Dünyanın En Küçük Kızı 03:08

Dünyanın En Küçük Kızı

Dünyanın En Küçük Kızının 14 Yıl Sonraki Hali Doktorlar İnanamıyor İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim 02:09

Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim

Özel Harekat Başkanlığınca değişik branşlarda verilen eğitimlerden, bu yıl 10 farklı ülkeden 150 güvenlik teşkilatı personeli yararlandı...

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu 00:33

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu

Tahrir Meydanı'nda bulunan Mısır Müzesi'nin açılışının 115'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mısır'da MÖ 1334-1325 yıllarında hüküm süren firavun Tutankhamun'un altın koleksiyonu ilk kez sergilenmeye başlandı...

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani̇ Aynı Projede Mi̇ Yer Alacak 01:32

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani̇ Aynı Projede Mi̇ Yer Alacak

Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani dün akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz gün 1 yıl dönümlerini kutlayan Murat Yıldırım ve İmane Elbani kameralar karşısına el ele çıktı. Eşini hiç yalnız bırakmayan Murat Yıldı..

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Murat Boz Güzel Kızı Görünce Dayanamadı  O Ses Türkiye 02:52

Murat Boz Güzel Kızı Görünce Dayanamadı O Ses Türkiye

Elif, O Ses Türkiye'ye geçen yıl katıldığını ve Murat Boz'un kendisini Pocahontas'a benzettiğini söyleyince Murat Boz, Elif'i hatırladı. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atı..

  • BETA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce