#Fulin 10 yıl marşı

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç 02:20

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç

Hasan Kızıl Mardin Derik'te yaşıyor ve iki buçuk yıldır çevresindeki sakat, yürüyemeyen hayvanlara hayat veriyor. Kızıl'ın yolculuğu 2 buçuk yıl önce soğuk bir kış gecesi, misafirlerinin aracının motoruna sıkışan bir ked..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı 03:55

Acun Ilıcalının 7 Milyon Dolarlık Yatı

Ünlü televizyoncu fiyatı yaklaşık 7 milyon dolar (13 milyon TL) olan Azimut 82'den sipariş verdi. 24 metre büyüklüğündeki teknede misafirlerin de kullanabileceği 4 kabin, teknede çalışan personel için 2 kabin, 8 ila 10 t..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli 02:04

Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli

Kalp nakli sonrasında alıcının birçok konuda dikkatli olması gerekir. Nakledilen kalbin vücuda uyum sağlaması büyük önem taşır. Organ reddinin olmadığından emin olmak için hastanın yıl boyunca kontrollerini aksatmaması g..

  • NABIZ tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Karne Trafiği Havadan Görüntülendi 02:05

İstanbul’da Karne Trafiği Havadan Görüntülendi

İstanbul'da karnelerin dağıtılmasının ardından başlayan yarı yıl tatili trafikle başladı. Mahmutbey Gişelerinde trafik tamamen kilitlenirken, İstanbul'da yoğunluk 54'ü buldu. Trafikte yaşanan yoğunluk da havadan görüntül..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

İbişo 1980 Türk Filmi İzle 1:11:02

İbişo 1980 Türk Filmi İzle

Konusu: İbişo (İlyas Salman), zengin ve büyük bir toprak ağasının yanında yanaşmadır. Bir gün zalim ağanın stok ettiği akaryakıtı tüm köy halkına bedava dağıtır. İbişo, bir süre sonra da yanaşmalıktan milletvekilliğine k..

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu 02:26

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu

Eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile manken eşi Demet Şener'in boşanma davasında sona gelindi. Çift, bugün resmi olarak yollarını ayırdı. Manken Demet Şener, geçtiğimiz yıl aldatıldığını ileri sürerek İbrahim Kutlu..

  • BETA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:19

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy’nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüph..

 Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz 06:07

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender-Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki’ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ’un kızı ..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mali'nin  Sırra Kadem Basan Karısı Sedef! 03:43

Mali'nin Sırra Kadem Basan Karısı Sedef!

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef, Boşandıktan Sonra Sırra Kadem Bastı 21 yaşında Mehmet Ali Erbil ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sedef Altıntaş, boşandıktan sonra adeta kameraları kendine yasakladı. Ayrılığ..

  • ANKA tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:40:16

Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Death Note (Ölüm Defteri) Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeshi Obata tarafından resimlenen ve Netflix tarafından sinema dünyasına uyarlanan Death Note’un konusu kısaca; bir lise..

Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle 46:50

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle

Konusu : İçimizden Biri Yunus Emre filmi yunus emrenin allah sevgisini inancını güzel ahlakını anlatan bir yapıttır. Yıl : 1989 Tür : Bilim Kurgu & Fantastik Yapımcı : Atıf Yılmaz Yönetmen : Arslan Kacar Oyuncular : Ru..

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..

İlişki 1983 Türk Filmi İzle 1:21:20

İlişki 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yıl: 1983 Yönetmen: Temel Gürsu Senarist: Erdoğan Tünaş Yapımcı: Temel Gürsu Oyuncular: Banu Alkan, Faruk Peker, Münir ..

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor 01:34

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor

Doğu Karadeniz'in denize kıyısı olmayan kenti Gümüşhane'de, zengin dere yatakları ve enerji için kurulan barajlardaki 38 tesiste her yıl ortalama 4 bin 675 ton alabalık üretiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:12

Wonder Woman Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

DC evreninin de bitmek bilmeyen yapımlarını bir bir görmeye başlayacağımız şu yıllarda, Patty Jenkins’in yönetmenliğini yaptığı Wonder Woman 2 Haziran 2017 tarihinde Türkiye sinemalarında gösterime girecek. Başrolde Wond..

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle 1:26:49

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi uluslararası alanda güç duruma düşürmeyi amaçlayan ülkelere karşıTürk polisi Metin'in verdiği kahramanca mücadelenin öyküsü.. Yıl : 1975 Tür : Aile , Macera , Polisiye , Suç , Gençlik Yönetmen : Duy..

Samandan Evde Oturuyorlar 02:14

Samandan Evde Oturuyorlar

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan Naim ve Feride Gün çifti, betonarme evlerinde ısınma sorunu yaşamaları nedeniyle 9 yıl önce 160 balya saman kullanarak yaptıkları saman evde hayatlarını sürdürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerjik Rinitin Nedenleri Nelerdir 02:24

Alerjik Rinitin Nedenleri Nelerdir

Alerjik rinitin nedenleri çok çeşitlidir. Alerjik rinit yıl boyu devam ediyorsa nedeni ev tozu akarları ya da küf mantarı alerjisi olabilir. Besin alerjileri de alerjik riniti tetikleyebilir. Alerjik rinit sadece mevsims..

  • NABIZ tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Alerjik Rinit Nasıl Bir Hastalıktır 03:07

Alerjik Rinit Nasıl Bir Hastalıktır

Alerjik rinit burnu tutan bir hastalık. Alerjik rinit burunda tıkanıklık, kaşıntı, hapşurma, akıntıyla kendini gösterir. Hasta arka arkaya defalarca hapşurabilir. Geceleri horlama ve nefes alamama gibi sıkıntılar olabili..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce