#Fulin 10 yıl marşı

‘Oğlum Bak Git’ Videosundaki Çocuğun Son Hali 01:32

‘Oğlum Bak Git’ Videosundaki Çocuğun Son Hali

Sosyal medyada bir dönem tıklanma rekorları kıran ‘Oğlum Bak Git’ videosundaki çocuk Yasin Karaaslan, 6 yıl sonra o anları anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık 11:46

Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık

Fransa’da 18 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın hayatının 13 şarkı ile anlatıldığı internetteki bir videonun kendilerinden izin almadan yayınladığını iddia eden eşi Gülten Kaya ile kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğd..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı 02:53

Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un ölümüne ilişkin davada tutuksuz yargılanan sürücü Nihat Şaki, Taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı...

  • BETA tarafından
  • 513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:57

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları a..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi 01:01

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz açıklama yapmak isteyen HDP'li gruba izin verilmedi...

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi 01:57

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi

PKK'nın kurucusu, terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın, uzun yıllar korunduğu Suriye'nin ardından kaçıp saklandığı Kenya'da düzenlenen operasyonla 60 saniyede uçağa alınıp Türkiye'ye getirilmesinin üzerinden 19 yıl geçti...

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım 01:20

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahanesiyle huzur ve güven ortamını provoke etmeye yönelik olayların önlenmesi amacıyla 2 bin 500 polisle asay..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları 07:52

GQ Türkiye Men Of The Year 2017 Kazananları

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Güven GQ Men of the Year 2017  En iyi Aktör 04:57

Ozan Güven GQ Men of the Year 2017 En iyi Aktör

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiy..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necati Şaşmaz Aile Dostu Ve Ortağı Mehmet Canpolat'la Mahkemelik Oldu 11:20

Necati Şaşmaz Aile Dostu Ve Ortağı Mehmet Canpolat'la Mahkemelik Oldu

Necati Şaşmaz aile dostu ve ortağı Mehmet Canpolat'la mahkemelik oldu. Kardeşi Raci Şaşmaz'la 5 yıl önce yollarını ayıran Necati Şaşmaz bu kez ortağı ile bağlarını kopardı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanal..

  • BETA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi' 01:43

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi'

MAZLUMDER'in kurucuları arasına yer alan ve 5,5 yıl derneğin İstanbul Şube Başkanlığını yürüten avukat Şadi Çarsancaklı, o dönemde yaşadıkları olayları ve karşılaştığı hak ihlallerini anlattı...

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor 06:05

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor

Çelikmen: Ülkemizde her yıl binlerce kişi soba zehirlenmesinden ölüyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı 03:48

Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı

Şarkıları Youtube’dan 5 milyondan fazla izlenen, bozlak ve oyun havası söyleyen sanatçı Tufan Altaş hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan dava açıldı. Lüks araçla uyuşturucu satarken yakalanan ve 10 yıl hapsi istenen Al..

  • BETA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental Türkei 1:31:29

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrü

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental turkish classical music instrumental TÜR : FASIL ( TÜRK SANAT MÜZİĞİ ENSTRUMANTAL ) YAPIM : NAZ MÜZİK YIL : 2014 SAZLARLA MESK Semailerin en ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..