#Fulin 10 yıl marşı

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle 1:27:40

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım 04:14

Survivor Güzeli Ezgi Avcı'dan Bikinili Paylaşım

Adını ilk olarak 2013 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında duyurduğu tescilli güzel ve eski Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımla dikkat çekti. Bundan beş yıl önce katı..

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zuhal Olcay'a Kötü Haber Geldi 03:11

Zuhal Olcay'a Kötü Haber Geldi

Anadolu 46. Asliye Ceza Mahkemesi, sahnede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Zuhal Olcay’ı önce 1 yıl hapis cezasına çarptırmıştı...

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Bir Dev Anlaşma Daha 01:38

Acun Ilıcalı'dan Bir Dev Anlaşma Daha

Acun Ilıcalı, Meksika’da yayın yapan Azteca 1 kanalının tüm içeriklerini Acun Medya'nın yapacağını duyurdu. Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Çeşme'de ağırladığı Ricardo Salinas ile iş birliği yaptıklarını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj 17:20

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj

İki farklı tarzda makyajla karşınızdayız, bugün ben draping denedim 2 Gizem ise kızıl tonlarda smokey göz makyajı yaptı sizin için.3 yıl önce verdiğim sözü unutmadım ve Gizem'i kanalıma davet ettim sonunda.Umarız keyif..

Evliyalar Şehri Elazığ Turist Sayısını İkiye Katladı 02:01

Evliyalar Şehri Elazığ Turist Sayısını İkiye Katladı

Evliyalar şehri Elazığ turist sayısını ikiye katladı Evliyalar şehri olarak nitelendirilen, 4 bin yıllık geçmişe sahip, geçen sene 200 bin turistin ziyaret ettiği Elazığ, bu yıl sadece 6 ayda 400 bin turisti ağırladı...

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Buzdan Ülke 02:41

Buzdan Ülke

Dünyanın dört bir yanından heykeltıraşlar Perşembe günü yapılan en yeni Harbin Uluslararası Buz Birleştirme Heykel Şampiyonasını sonuçlandırdı. Yedi ülkeden on üç takımın tekliflerini tamamlaması yalnızca 4.5 gün sürdü. ..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musallat 2007 Türk Filmi İzle 1:20:00

Musallat 2007 Türk Filmi İzle

Konusu : Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde b..

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocukları 06:12

Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocu

Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci 2 çocuğunun annesi olan Pınar Kaşgören ile olan 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Nihat Kahveci 4 yıl süren bekarlık günlerinin ardından yeniden evlendi. Roma'..

  • BETA tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor 00:54

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor

Boston Dynamics firmasının test videoları nedeniyle çok konuşulan robotlarından SpotMini'nin yılda 1000 adet üretileceği açıklandı. Son videosunda yön bulma ve kapı açma marifetlerini sergileyen 4 ayaklı SpotMini, önümüz..

Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi 02:04

Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi

Olcay, kızının Habil Özden ile nişanlandığını geçen yıl Instagram hesabından duyurmuştu. Genç çiftin düğününe Zuhal Olcay'ın yakın arkadaşı yapımcı Zeynep Atakan'ın yanı sıra çok sayıda ünlü de katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..