#Fulin 10 yıl marşı

Milli Tren Test İçin Raylarda 02:22

Milli Tren Test İçin Raylarda

İlk yerli ve milli trenin fabrika testleri başladı. Milli elektrikli tren bu yıl sonunda raylara inecek...

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu 02:35

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu

Koronavirüs Türkiye'nin yakından tanıdığı üçüz ninelerin arasına da girdi. Ordu'da yaşayan ninelerden biri, 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Geride kalan ikizlerse salgın nedeniyle kardeşlerinin kabrine aylar sonra gideb..

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak 01:34

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak

86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Ayasofya Camii'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ada'da hakça ve kalıcı bir çözüme varılması ancak Kıbrıs Türkü'nün eşit statüsünün kabulüyle mümkündür de..

Katmerciler’in ilk zırhlı muharebe aracı ihracatı HIZIR, Afrika yolunda 01:32

Katmerciler’in ilk zırhlı muharebe aracı ihracatı HIZIR, Afrika yolund

Bir Afrika ülkesinden geçen yıl sipariş edilen zırhlı muharebe aracı HIZIR’ların ilk partisi yola çıktı..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum 02:34

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum

Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'den bebek müjdesi. Sekiz ay önce nikâh masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, bebek sevinci yaşıyor. Geçen haziranda Barselona’da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, ilk bebek heyecan..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değerlendirecek. Erdoğan iki yıl içerisinde yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacak...

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan 02:04

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan

86 yıl sonra tekrar cami statüsüne kavuşan Ayasofya-i Kebir Camii'nin halıları Manisa’nın Demirci ilçesinde üretiliyor. Yüzde yüz yerli yünden üretilen halılar özel tekniklerle dokunuyor...

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı 01:06

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı

Antalya’da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız yaşamını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Genç kızın sosyal medya hesabından 4 yıl önce resmiyle paylaştığı “Hikayenin sonu malum. Ölü..

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BM’nin 75. kuruluş yıl dönümü toplantısına video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajı..

Jet Sosyete 3. Fragmanı 01:19

Jet Sosyete 3. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Fragmanı 01:21

Jet Sosyete 2. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı 03:30

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı

Yavuz Sultan Selim vefatının 500. yıl dönümünde okunan 500 hatmi şerif ile anıldı. Fatihteki Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı...

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor 01:53

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor

Tüketici hakem heyetlerine bu yıl 375 bin başvuru yapıldı. Bunlar arasında liste başında cep telefonu ve ayakkabı yer aldı.....

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor 05:56

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor

Doğuştan engelli olan, anne ve babasının engelli olduğu için kabul etmediği ve boşandığı 10 yaşındaki Belinay Karakoç geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Belinay, yeniden yürüy..

Hande Ataizi Boşanırsak Ne Olacak Diye Sordum 01:54

Hande Ataizi Boşanırsak Ne Olacak Diye Sordum

Oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, geride bıraktığımız gün katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Hande Ataizi 2012’de Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenmiş ve evlendikten iki yıl sonra da 201..

  • BETA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:20

Korku Kapanı 4 - Kanlı Başlangıç Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığı..