#Fulin 10 yıl marşı

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle 1:10:55

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Keloğlan’ın padişahın kızına kavuşma serüvenini anlatır. Keloğlan, annesinin öğüdü üzerine değirmene gittiğinde, değirmenci Keloğlan’ın buğdaylarını döker. Bunun üzerine Keloğlan, Pamuk Prenses Fadik’in ve..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

Kısa Çalışma Ödeneği Sona Erdi 01:56

Kısa Çalışma Ödeneği Sona Erdi

Bir yıl önce devreye giren Kısa Çalışma ödeneği sona erdi. Milyonlarca çalışan KÇÖ’den yararlandı. KÇÖ’nün sona ermesiyle işveren işçilerini ya normal çalışmaya geçirecek ya da ücretsiz izne çıkaracak...

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Yine kumar masasında basıldı! 01:23

Yine kumar masasında basıldı!

GEÇTİĞİMİZ YIL MAYIS AYINDA KUMAR MASASINDA BASILMIŞ, KAÇMAK İSTERKEN DE KOLUNU KIRMIŞTI,,,AMA HÜSEYİN YILDIRIM AKILLANMADI, DÜN YİNE KUMAR MASASINDA BASILDI,,, BU KEZ DE KAÇARKEN AYAĞINI KIRDI..

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı 02:35

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KOCASINDAN BOŞANMIŞ 3 ÇOCUĞUYLA GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ. HATTA BİRİKMİŞ ELEKTRİK FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS YOLU GÖRÜNEN TALİHSİZ KADININ SESİNİ SHOW HABER DUYURMUŞ, YARDIMLAR SAYESİNDE BORÇLARINDA..

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

Sedat Peker suç örgütüne operasyon 02:20

Sedat Peker suç örgütüne operasyon

İSTANBUL ORGANİZE POLİSİ, SEDAT PEKER SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPTI... 1,5 YIL ÖNCE YURTDIŞINA FİRAR EDEN PEKER'İN 52 ADAMI GÖZALTINDA.....

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle 38:45

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya içinde yaşanan bir cinayetin yol açtığı olayları konu alır. Mafya patronlarından Kara Kenan, kimliği belirsiz kişilerce öldürülür. Kenan, bütün mirasını Marmara Hasan’a bırakır. Ancak bir şartı vard..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

5 yıllık ölümün sır perdesi 02:17

5 yıllık ölümün sır perdesi

Ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti ama dosya 5 yıl sonra cinayet şüphesiyle yeniden açıldı...

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..