#Fulin 10 yıl marşı

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

PAZARLAR’DA VİŞNE SEZONU 01:23

PAZARLAR’DA VİŞNE SEZONU

BU YIL REKOLTEDEN MEMNUN OLAN ÜRETİCİLER İÇİN HASAT ZAMANI..

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu 03:29

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu

Belçika’da yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği ani bir baygınlık sonrası beyninde tümör olduğu saptanan ardından bir türlü tedavi edilmeyen Aslıhan Bataray (42), şifayı Elazığ’da buldu. Başarılı bir ameliyat sonrası 4 günd..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

İstanbul'u bekleyen kâbus! 02:02

İstanbul'u bekleyen kâbus!

“SAAT İŞLİYOR, SÜRE HER GEÇEN GÜN AZALIYOR…” UZMANLAR, 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİNİN 22. YIL DÖNÜMÜNDE , İSTANBUL’U BEKLEYEN DEPREM İÇİN BİR KEZ DAHA UYARDI. ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ...

1,1 milyar tonluk TNT gücünde 02:32

1,1 milyar tonluk TNT gücünde

Dünya bir asteroit tehlikesi ile burun buruna. Dünyaya isabet ederse 1,1 milyar tonluk TNT etkisi yaratacak. Bu etkiyi geçen yıl Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamanın tam 2 milyon katı gücünde olduğunu düşünebiliriz...

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle 1:31:46

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı tarafından aldatılan bir adamın yaşadıkları anlatılır. Kaptan Tuğrul seferden döndüğü bir gün karısını bir erkekle yakalar. Karısına uyguladığı şiddet sonrası karısı bayılır. Tuğrul da cinayet iş..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle 1:31:09

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kadına açılamayan Osman'ın, onu mutlu etmek için verdiği mücadele konu edilir. Osman ve Ekrem birbirinden çok farklı iki kardeştir. Şoförlük yapan Osman, zengin bir ailenin kızı olan Türkan’a âş..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

İşte servislerdeki virüs tedbirleri 02:32

İşte servislerdeki virüs tedbirleri

Okullar açılıyor. Bu yıl okul servislerinde virüs tedbirleri nasıl olacak? İşte A’dan Z’ye ayrıntılar...

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Kuraklık arıcıları vurdu 01:34

Kuraklık arıcıları vurdu

BU YIL KURAKLIK YÜZÜNDEN ÇİÇEKLER ERKEN KURUDU... BAL ÜRETİMİ AZALDI. BAKIN ARICILAR NASIL DERT YAKINDI?..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..