#Funda arar Ölüyorum kederimden müzik dinle

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Cenk Eren - Kasetimi Al 03:20

Cenk Eren - Kasetimi Al

Küçük bir dünyam vardı beni buldun orda İkimizi de alamazsın artık Güzel varlığının teklifi karşısında Ruhumu teslim ettim oracıkta Bundan sonra Kafese kapandım anahtarı al Bülbülün olurum gülüm kasetimi al Sana ..

Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Polat - Çilli Bom 03:14

Ebru Polat - Çilli Bom

Ebru Polat - Çilli Bom Gönderen : deli sevda Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Ah şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi şimdi Şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi ş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 4.Bölüm - Aşkımdın Sen! 03:02

İki Yalancı 4.Bölüm - Aşkımdın Sen!

Funda'nın yorumuyla Sen ... Alp'in, Duygu'ya sürpriz evlenme teklifinden sonra Serkan'ın yaşadığı üzüntü, muhteşem yorumuyla Funda'nın seslendirdiği Sen adlı şarkı eşliğinde İki Yalancı'da...

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - TV'de Yok - Hem Uyardı Hem Teselli Etti 00:55

Survivor 2018 - TV'de Yok - Hem Uyardı Hem Teselli Etti

Cumali, oyun esnasında ağlayan takım arkadaşı Funda'yı hem uyardı hem teselli etti...

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 12. Bölüm - Çok Yanlış Taktikle Başladı Sakatlık yaşadı 01:16

Survivor 2018 - 12. Bölüm - Çok Yanlış Taktikle Başladı Sakatlık yaşad

Survivor 2018'de Sema ile Funda'nın mücadelesi saniyeler sürdü. Funda sakatlandı.....

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 13. Bölüm - Ödül Oyununun Kaderini Belirleyen Mücadele 04:31

Survivor 2018 - 13. Bölüm - Ödül Oyununun Kaderini Belirleyen Mücadele

Ödül oyununda Funda ile Sema'nın mücadelesi nefesleri kesti...

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 15.Bölüm  Sorunun Cevabı Herkesi Şoke Etti 02:32

Survivor 2018 - 15.Bölüm Sorunun Cevabı Herkesi Şoke Etti

Bil Bakalım oyununda Alp Kırşan'ın Merve ve Funda'ya yönelttiği sorunun yanıtı herkesi şoke etti.....

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce