#Funny kids fails 2016 a fail compilation by failarmy

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:44

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dilsiz ve sağır bir kadın olan Maddie gözlerden uzak, orman içerisindeki ıssız bir evde tek başına yaşamaktadır ama o akşam yalnız değildir çünkü psikopat bir katil sinsice onu izlemektedir. Yıl : 2016 Tür : K..

 Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru 01:25

Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru

Geçen ay Range Rover Sport SVR'si ile Çin'deki Cennet Kapısı'na 45 derece eğimde 999 basamak merdiven tırmanan Land Rover yine 99 keskin virajıyla dünyanın en ünlü yollarından birisi olan 'Tianmen Yolu' 2016 yılında Ferr..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi 01:18

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi

PYD/PKK'lı teröristler Nisan 2016'da katlettikleri 60 ÖSO mensubunun cansız bedenlerini bir TIR'ın arkasına yükleyerek Afrin sokaklarında gezdirerek barbarca teşhir etmişti. Bu olaydan tam iki yıl sonra ÖSO teröristlere ..

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! 01:30

15 Temmuz'daki O Anın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Konya'daki üsten iki helikopterle hareket ederek, İstanbul'daki Moda Askeri Deniz Kulübü'nde Korgeneral Mehmet Şanver'in kızının düğünü basan ve aralarında dönemin Hava Kuvvet..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Psişik Full Hd İzle 1:17:49

Psişik Full Hd İzle

Konusu : Filmde aktarılan olaylar 2003 yılında Bursa'da yaşanan gerçek olaylara dayanmaktadır. Kişinin evine ve bahçesine yerleştirdiği gerçek kamera kayıtlarına bağlı kalınarak filmin çekimleri gerçekleştirildi. Yıl :..

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi 01:05

Dev Karıncayiyen Yeni Yavrusuyla Görüntülendi

2016 yılında Almanya Dortmund Hayvanat Bahçesi’nden Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne getirilen bir çift dev karıncayiyen yavruladı. İri tırnaklarıyla karınca yuvalarını kazıyarak karıncaları yiyerek beslen..

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var 13:39

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var

Uzun bir aradan sonra yeni bir Çantamda Ne Var? videosu ile karşınızdayım. Bu defa sizlere 2016 yaz tatilim için hazırladığım Tatil Çantamda Neler var onları gösterdim...

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı 02:42

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eşiyle yaralanan Ayla Kasarcı, 15 Temmuz'u darbe kalkışmasından ziyade haç ile hilalin kavgası olarak görüyo..

Tarık Akan’ın kızı Evlendi 02:36

Tarık Akan’ın kızı Evlendi

Eylül 2016’da hayatını kaybeden Tarık Akan’ın kızı Özlem Üregül, Canberk Akkaya ile nikah masasına oturdu. Üregül, düğün günü annesi Yasemin Erkut’un evinden davul zurna eşliğinde çıktı...

  • BETA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi 05:24

Trump'ın En Komik Hakaretlerinin Derlemesi

Donald Trump'ın 2016 kampanyasıyla ilgili eğlenceli anları. En iyi hakaretleri, geri dönüşleri ve ifadelerinden derlemeler. O sadece zengin ve zeki değil, aynı zamanda o kadar da komik. İşte Trump'ın medyadaki, Hillary C..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi 02:00

Sinem Kobal Bebeğini Mi Kaybetti Açıklama Geldi

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü. İddiaya göre; Setlerden bir süre uzak olan Sinem Kobal birkaç hafta önc..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar'ın Etli Ekmek Tarifi 06:01

Adnan Oktar'ın Etli Ekmek Tarifi

Bir çok suçtan hapse giren Adnan Oktar 2016 yılında gerçekleştirdiği bir programında etli ekmek tarifi vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi 03:46

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi

Hakan Çiçek'i 2 saniyelik video ele verdi FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan sivil imamlardan Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundaki GSM hattının ilk kez 7 Mart 2016'da aktive edildiği, telefonun lokasyon..

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar 04:45

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar

Pop müziğin başarılı ismi Sinan Akçıl, çapkınlıktaki hızıyla Formula 1 pilotlarına rakip çıktı. Geçtiğimiz gün 20 gündür aşk yaşadığı Buse Narcı ile ayrıldığını itiraf eden 36 yaşındaki popçu, bu açıklamasından saatler s..

  • BETA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Stil Baykuşu Pembe Gözler ve Isı Kullanmadan Dalgalı Saç Yapımı 18:58

Stil Baykuşu Pembe Gözler ve Isı Kullanmadan Dalgalı Saç Yapımı

Yılbaşı yaklaşıyor ne giyeceğiz, nasıl makyaj yapacağız, saçlarımız modeli ne olsun derken geç kalmayalım dedim ve 2016 yaklaşırken ikinci yılbaşı makyaj videomu çektim :)..

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Murat Boz Komik Anlar - O Ses Türkiye 11:23

Murat Boz Komik Anlar - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye' de 2016 - 2017 yıllarındaki Komik Anlar izle..

  • JET TV tarafından
  • 422 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi Yatacak 18:07

Gülben Ergen Erhan Çelik Davasında Flaş Gelişme - Erhan Çelik Hapis Mi

28 Eylül 2014'te evlendikten sonra Aralık 2016'da boşanarak yollarını ayıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik, Ergen'in açtığı davanı sonuçlanmasından sonra tekrar gündeme geldi. Eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada 60 bin ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce