#Funny kids fails 2016 a fail compilation by failarmy

Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle 1:05:49

Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle

Babasız büyümüş olan 9 yaşındaki Icare, annesini de kaybetmesinin ardından yardımsever bir polis olan Raymond’un çabası ile bir yetimhaneye yerleşecektir. Burada kendisini Kabak (Courgette) diye adlandıracak, okuldaki ha..

  • PengoTV tarafından
  • 7.945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:44:44

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Canavar Kamyonlar – Monster Trucks filminin konusunda Bütün hayatını geçirmiş olduğu doğduğu kasabada kurtulmak için bir çıkış yolu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp toplamış olduğu hurda parçalarından bir kamyon ica..

  • PengoTV tarafından
  • 11.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Hizmetçi Film İzle 2:19:05

Hizmetçi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Mercedes-AMG GTs  Test Sürüşü 22:54

Mercedes-AMG GTs Test Sürüşü

Mercedes-Benz Otomobil Grubu, 2016 yatırımları kapsamında Mercedes-AMG Lounge’ı Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete sundu. ·Mercedes-AMG Lounge’da her ay düzenlenen ‘Test Sürüşü Günleri’nde Mercedes-Benz müşterileri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Engin Altan Düzyatan'ın 2. Çocuk Heyecanı 01:14

Engin Altan Düzyatan'ın 2. Çocuk Heyecanı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar’ın hamile olduğu yönünde çıkan haberleri o sözlerle doğruladı. “Diriliş Ertuğrul” dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan iş ve aile hayatındaki istikrarla şanslı ol..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..