#Furkan halıcı fincana kahve koydum gel müzik dinle

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 04:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

2 dal pırasa 1 tane havuç 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Yaklaşık 2 litre su (ben bunun yarısını evde olan tavuk suyumu koydum. Bu çorbada et suyu ya da tavuk suyu kullanırsanız çok daha lezzetli oluyor. Terbiyesi için ge..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 07:13

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

3 tane patlıcanı fırında közleyip doğrayın. Sizler ocakta ya da mangalda da patlıcanı közleyebilirsiniz. 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un 2 çay bardağı süt 1 su bardağı kadar kaşar peyniri Tuz karabiber ..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Ece Seçkin'in, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Acayip İyi isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: AyşennMüzik: Kemal ŞimşekyaynDüzenleme: Ozan DoğulunMix & Mastering: Aliş KaygusuznYönetmen: M..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Ferdinand - Pakize 02:41

Ferdinand - Pakize

Pakize şarkı sözleri ile Pakize pakize hadi kopalım bu gece Pakize parYye gidiyomuyuz bu gece Pakize öp beni yut beni sev delice Pakize bu gezegeni yakalım hadi be Benden sana hayır gelmez ama sen yinede bana gel Paki..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce