#Furkan tıraşçı aşkına muhammedin

18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu 05:16

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu

İrem Derici, dört yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde boş koltukları doldurmak için yakın çevresini çağırdığı itirafı hatırlatılınca, “Doğrucu Davut bir insanım. Daha kariyerimde çok yeniydim, bütün salon ..

  • BETA tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı 00:20

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı

İbo Show'a konuk olan İsmail YK, yaptığı dans şovları ile sosyal medyada esprilere maruz kaldı. İsmail YK adıyla bilinen İsmail Yurtseven, Çikolata gibi tatlısın. Gel aşkına kıtlasın şarkısı için yaptığı dansla sosyal me..

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail YK - Doyulmuyor 03:09

İsmail YK - Doyulmuyor

Aşkına Memnu adlı klibin Kamera arkası Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

SEVİM .DERAN 02:53

SEVİM .DERAN

NE SENİN AŞKINA k.hicazkar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Ziynet Sali - Ömrüm 03:28

Ziynet Sali - Ömrüm

Ömrüm şarkı sözleri ile Beklenendi özlenendi Geldi ruhum tazelendi Bak bezendi gülle bahçelerim Çaresiz dertlerim çarelendi Ömrüm ömrün kadar olsun Sensiz geçen güne sitemkarım Eksik ne varsa koydun yerine Sana ..

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem 05:18

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev..

Lila - Kalp (Akustik) 03:00

Lila - Kalp (Akustik)

Kalp (Akustik) şarkı sözleri ile Bi günün bi gününü tutmaz Kararsız kalışlar İçin içine sığmaz ama Hep ürkek bakışlar Zamansız bir rüya çıksın Karşıma gelsin söyle Kucaklayıp havaya atsın İçime bi su serpsin şöyle Ka..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm 04:43

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm

Elmisin Gülüm şarkı sözleri ile Kimlere küsüp de sarardı yüzün Kanayan benizden eser yok gülüm Kalmadı baharın geldi mi gözün Kim bilir belkide derdin çok gülüm Islanmış gözlerin ağlıyor musun Işıksız gönlünü dağlıyo..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Survivor 2017 Ünlüler Tanıtımı 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Tanıtımı

Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışacak isimler belli oldu. İşte Survivor 2017'de yarışacak olan ünlüler takımının kadrosu: Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat K..

  • PengoTV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları 01:52

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları

-videoda yer alan Türk ünlüler- Fahriye Evcen Tuba Büyüküstün Beren Saat Nurgül Yeşilçay Hazal Kaya Aslı Enver Ebru Şallı Özgü Namal Ayşenur Balcı Elçin Sangu Furkan Andıç Tolga Sarıtaş Kaan Urgancıoğlu Şükrü Özyıldız Ar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Yarışmacılarının Şaşırtan Eşleri ve Sevgilileri 02:53

Survivor 2017 Yarışmacılarının Şaşırtan Eşleri ve Sevgilileri

Survivor 2017 Yarışmacılarının Şaşırtan Eşleri ve Sevgililerini inceledik. iyi seyirler...

  • ANKA tarafından
  • 2.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Şok Tehdit!!Alayını Asarız!!! 08:18

Canlı Yayında Şok Tehdit!!Alayını Asarız!!!

Alparslan Kuytul emretsin,Beyaz TVyi basarız alayınızı asarız diyen Alperen isimli şahıs hakkında yasal işlemler başlatıldı.O an ve sonrasında yaşananlara dair olanlar .....

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
No 309 Kamera Arkası Çekimleri! 01:57

No 309 Kamera Arkası Çekimleri!

Sevilen dizinin hiç bir yerde görmediğiniz set çekimlerinden çok özel görüntüler.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı! 07:21

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı podyuma Kerimcan Durmaz'ın asistanı ile çıkınca diğer yarışmacılar bu durumu kıskandı. Bahar Candan, Furkan'ın kendi hayranı ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Survivor 2017 Anlat Bakalım - Serhat Akın Çileden Çıktı! 02:01

Survivor 2017 Anlat Bakalım - Serhat Akın Çileden Çıktı!

Furkan bilemeyince Serhat Akın çileden çıktı! Eğlenceli anlar..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce