#Futbol topunun surata Çarptığı an slow motion

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇? 01:10

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ilk trafik kazasını duran bir taksiye çarparak yaşadı. Çilingiroğlu, olay sonrası gaza basıp kaçarak herkesi şaşırttı. Genç şoför olayla ilgili, “Dikkatsizdim,..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödünç Aldığı Ferrari İle Kaza Yaptı 00:39

Ödünç Aldığı Ferrari İle Kaza Yaptı

Çin'de 80 yaşındaki adam, arkadaşından ödünç aldığı Ferrari marka araçla yolda hız yapınca aracın kontrolünü yitirdi. Yaşlı sürücü, çarptığı bir otomobilin yoldan çıkarak takla atmasına neden oldu. Meydana gelen kaza, tr..

Yaralıya Müdahale Eden Hemşireye Sopalı Saldırı 00:33

Yaralıya Müdahale Eden Hemşireye Sopalı Saldırı

Adana'da çarptığı kız çocuğuna müdahale etmek isteyen hemşire, çocuğun yakınları tarafından sopa ve yumruklarla darp edildi...

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı 02:31

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı

Merter'de durakta bir metrobüsün başka bir metrobüse arkadan çarptığı kazada 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle aksayan metrobüs seferleri, araçların kaldırılmasıyla normale döndü...

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı! 01:59

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı!

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI EVLATLARI HAYATINI KAYBETTİ, 10 AYDIR EVLAT ACISI ÇEKİYORLARDI, AMA MAHKEMEDEN ÇIKAN KARAR O ACIYI DAHA DA KATLADI, ŞOFÖR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI, KARARA İTİRAZ EDEN KARAGÖZ AİLESİ ADA..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

İstanbul'da otomobil İETT durağına çarptı 00:28

İstanbul'da otomobil İETT durağına çarptı

İstanbul Kadıköy'de 2 otomobil çarpıştı. Savrulan aracın çarptığı İETT durağında kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı...

17 yaşında direksiyon başına geçti! 01:24

17 yaşında direksiyon başına geçti!

BAHÇELİEVLER'DE, 17 yaşındaki sürücü otomobile çarptı, çarptığı otomobil markete girdi. Yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı..

İstanbul Maltepe’de Feci Kaza 6 Yaralı 02:11

İstanbul Maltepe’de Feci Kaza 6 Yaralı

Maltepe D-100 karayolunda aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere ve ardından bir araca çarptığı kazada 4'ü ağır 6 kişi yaralandı...

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş 01:29

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş

Adana'da refüjde turunç toplarken bir otomobilin çarptığı, diğer otomobilin de altına aldığı 3 kadının hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir kişinin ise inanılmaz bir şekilde ..

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı 03:51

Abla kardeşe İSKİ kamyonu çarptı

Bahçelievler'de İSKİ'ye ait kanal temizleme kamyonun çarptığı genç kız, yol kenarına savrulurken kardeşi ise kamyonun altında kalarak yaralandı. Yaşanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı...

Otomobil refüje çarptı- 2 yaralı 01:00

Otomobil refüje çarptı- 2 yaralı

Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin refüje çarptığı kazada 2 kişi yaralandı...

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA! 03:07

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA!

Adana'da yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı Özlem Dönmez (22), yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dönmez'in, kazadan son anda kurtulan arkadaşı Burçak Özcan (22), otomobil sürücünün serbest bırakıldığını b..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10 04:57

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ●Hakem asla afetmiyor hemen kırmızı kart Hemen izle Merhaba arkadaşlar, ben hasan bugün sizlere Futbolda kırmızı kartlık gol sevinçlerini derledim iyi seyirler...

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:03

Kaptan Tsubasa 8.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Burada Tsubasa futbol sevdalısı Ryou Ishizaki ve Nankatsu'ya destek veren, futbolu seven bir kız olan Sanae ile tanışır. Tsubasa'nın babasının arkadaşı Brezilyalı futbolcu Roberto Hongo, Tsubasa'yı futbol konusunda geliş..

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti 03:47

Grasshopper Club Zürich 2-3 Galatasaray - Maç Özeti

Birçok maçın özet görüntülerini bir araya getiren platformlar futbol tutkunlarının oldukça ilgisini çekiyor. http://www.seyredelim.comtüm futbol müsabakalarının geniş özetini yayınlayarak spor severlerin tüm maçların gör..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa 00:44

Maç Sırasında Aniden Kar Yağarsa

Major Futbol Liginde Real Salt Lake ve Vancouver Whitecaps arasında oynanan mücadelenin 67. dakikasından sonra değişen hava sahayı beyaza aniden boyadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Futbolda Komik Anlar 2017  Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Çalımlar 11:06

Futbolda Komik Anlar 2017 Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Ça

Futbolda Komik Anlar 2017 ? Kaçan Goller, Kaleci Hataları, Başarısız Çalımlar ?? İyi Seyirler.. Music: Kadenza - Harpuia [NCS Release] '' Futbolda en komik anlar, komedi futbol, kaçan goller, unutulmaz kaçan goller, kal..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Centilmen Futbolcular Saygı & Fair Play Puyol Rüştü Drogba Klose Semih Onur 10:08

Centilmen Futbolcular Saygı & Fair Play Puyol Rüştü Drogba Klose Semih

Centilmen Futbolcular ● Saygı & Fair Play ● Puyol, Rüştü, Drogba, Klose, Semih, Onur.. İyi Seyirler.. ♫ Music: Mount Olympus - Approaching Nirvana '' Centilmen futbolcular , fair play , saygı , futbolda saygı , futbold..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım 03:28

Edepsiz Teklif Aldım Gereğini Yaptım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu'yla İzmir Alaçatı'da yaşadığı olayla ilgili Edepsiz bir teklif aldım. Ben de bu edepsiz teklife icabet..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce