#Fırat kalkanı harekatı kapsamında

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak 01:11

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak

Esad Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak Suriye ordusu muhaliflerin kontrolündeki Halep'in doğusuna bomba yağdırırken, Devlet Başkanı Beşar Esad kenti geri almanın teröristleri Türkiye'ye sü..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Türkiye Üzerinde Oynanan 100 Yıllık Kirli Oyun 06:26

Türkiye Üzerinde Oynanan 100 Yıllık Kirli Oyun

Türkiye'nin üzerinde oynanan 100 yıllık oyunu en açık şekilde Erdoğan'ın sözleri anlatıyordu. 'Eğer durursak sevr şartlarını kabul etmek zorunda kalırız' diyen Erdoğan Ortadoğu'da topraklarımızı savunmamız için harekete ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Sınıra Fırtına Obüs Topları Sevk Edildi 01:41

Sınıra Fırtına Obüs Topları Sevk Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kilis’in Elbeyli ilçesi üzerinden El Bab tarafına fırtına obüs topları sevk edildi. Fırat Kalkanı Harekatının 156’ncı gününde batı illerinden getirilen fırtına obüs topları, harekatın y..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu 02:50

17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu

Fırat Kalkanı operasyonu ile terörden temizlenen Cerablus'ta hayat normale döndü. 17 ay sonra huzur ortamının sağlandığı bölgede, nüfus 150 bine çıkarken, 19 olan okul sayısı 108'e çıkarıldı...

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahraman Askerlerimiz Afrin'de Destan Yazıyorlar 04:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahraman Askerlerimiz Afrin'de Destan Yazıyorla

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kahraman askerlerimiz dün Fırat Kalkanı bölgesinde destan yazmıştı, bugün Afrin'de destan yazıyorlar...

Suriye'ye Dönüşler Sürüyor 01:35

Suriye'ye Dönüşler Sürüyor

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeli aileler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'tan temizlenen bölgelere dönüyor...

Suriyeliler Terörden Temizlenen Afrin'e Dönüyor 01:47

Suriyeliler Terörden Temizlenen Afrin'e Dönüyor

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeli aileler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'tan temizlenen bölgelere dönmeye devam ediyor...

Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz 01:00

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PKK, DEAŞ örgütlerine göz açtırmadık, açtırmayacağız. Şimdi terörü mahallinde bitirmek için Münbiç'teyiz, Fırat Kalkanı'ndayız, Afrin'deyiz. Terör nereye kaçarsa ensesindeyiz, orada etkisiz hale..

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi daha yakalandı 01:04

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi dah

İstanbul’da, DEAŞ’a yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, örgütün 3 kilit isminin daha yakalandığı belirtildi. Dün 8 şüphelinin yakalandığı operasyonda ele geçirile..

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu 02:44

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit ol..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü 00:25

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maputo'daki temasları kapsamında Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik'te temaslarına deva..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması  21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi 01:31

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması 21 Müftülük Personeli Adliyeye Se

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması; 21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye gi..