#Fırat kalkanı harekatı kapsamında

Rainbow Six Siege Operation White Noise Defend Teaser  PS4 00:45

Rainbow Six Siege Operation White Noise Defend Teaser PS4

Operation White Noise brings you two new operators from the Republic of Korea and the famed 707th Special Mission Battalion. They don’t call them ‘White Tigers’ for nothing and the 707th trains Korea’s finest operators u..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek 01:35

Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek

Bir grup sanatçı ve futbol dünyasından isimler Gaziantep'te düzenledikleri basın toplantısının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere moral vermek amacıyla Kilis sınırına hareket etti..

Şehit Haberlerini Verirken Gözyaşlarını Tutamadı 02:17

Şehit Haberlerini Verirken Gözyaşlarını Tutamadı

Mersin'de yayın yapan yerel Kanal 33 televizyonun sunucusu Duygu Canova, 'Güne Bakış' programında Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin'deki 8 şehidin haberini verirken gözyaşlarını tutamadı...

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

Şehitlerimizi Uğurluyoruz 02:07

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 8 asker son yolculuklarına uğurlanıyor...

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir' 01:37

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir'

Suriyeli gazeteci-aktivist Omar Madaniah, Zeytin Dalı Harekatı'nın tam zamanında başlatılan bir operasyon olduğunu belirterek, Bunlar, sözde Kürt halkı adına konuşuyorlar ancak YPG/PKK'dan en fazla zarar görenler Kürtle..

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK Ve ÖSO Şeran Belde Merkezini Ele Geçirdi 01:28

TSK Ve ÖSO Şeran Belde Merkezini Ele Geçirdi

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Şeran belde merkezini ele geçirdi. Özgür Suriye Ordusu savaşçıları, belde merkezini ele geçirirken YPG/PKK'li teröristlerle şiddetli çatışmalar yaşadı...

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında 02:18

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında

Milli Savunma Bakanı Canikli, Zeytin Dalı Harekatı'nın Hatay'daki komuta merkezini ziyaret etti. Canikli, 2. Ordu Taktik Harekat Merkezi'nde Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel'den harekata ilişkin bilgi aldı...

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu 01:36

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu

Denizli'de Zübeyde Hanım Anaokulu'nda öğrenim gören 9 asker çocuğu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan babalarına sürpriz yapmak için klipte oynadı.Okul yönetimi ile velilerin desteğiyle hazırlanan klip için Türk bayra..

Cinderes’te Teröristlerin Mühimmat Deposu Böyle İmha Edildi 01:35

Cinderes’te Teröristlerin Mühimmat Deposu Böyle İmha Edildi

TSK ve ÖSO'nun başlattığı Afrin'deki teröristlere yönelik Zeytin Dalı Harekatı başarılı bir şekilde ilerliyor. Cinderes'te yoğunlaşan operasyonlarda ÖSO, teröristlerin mühimmat deposunu imha etti...

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı 01:06

Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı

TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sürerken, YPG/PKK'lı teröristlerden arındırılan yerleşim yerlerinde terörün yol açtığı tahribat AA ekibi tarafından görüntülendi...

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:03

Afrin Şehidi Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart (26) gözyaşları arasında toprağa verildi...

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İşimiz Bitmedikçe Afrin'den Çıkmayacağız 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan İşimiz Bitmedikçe Afrin'den Çıkmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Parlamentosu'nda Afrin'deki harekatı durdurmamız istenecekmiş, isteniyormuş vesaire. Genişlemeden sorumlu bayan var bir tane o da böyle arzuda bulunmuş. Boşuna heveslenmeyin, işimiz bitmedik..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liseliler Destanı Yazıyor Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, AP bizim harekatı bitirmemiz istenmiş, boşuna heveslenmesinler işimiz bitmeden oradan çıkmaya..

Şehit Piyade Teğmen Muhammed Kır Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:20

Şehit Piyade Teğmen Muhammed Kır Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Teğmen Muhammed Kır, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı...

Teröristler Terk Ettikleri Binalara Patlayıcı Tuzaklamış 01:39

Teröristler Terk Ettikleri Binalara Patlayıcı Tuzaklamış

Zeytin Dalı Harekatı'nın sürdüğü Afrin'de, teröristlerden temizlenen Şeran beldesinde terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşlarından birine ait evde Kur'an-ı Kerim'in altına tuzaklanmış patlayıcı bulundu...

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor 03:20

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında TVNET canlı yayınında konuşmada Afrin Harekatı'nda elde edilen zafer için 'Türkiye 7 düvele karşı savaşıyor. 1. Dünya Savaşı'mız ye..

Mehmetçik'ten Afrin'de Mayın Temizleme Çalışmaları 00:50

Mehmetçik'ten Afrin'de Mayın Temizleme Çalışmaları

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin ilçe merkezini teröristlerden kurtaran Mehmetçik mayın temizleme çalışmalarına başladı...

Şehit Babaya Kızından Asker Selamı 01:38

Şehit Babaya Kızından Asker Selamı

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Eskişehirli Yarbay Mithat Dunca'nın 13 yaşındaki kızı Zeynep Naz Dunca, tabut üzerindeki bereyi takarak, babasına asker se..