#Fırat kalkanı harekatı kapsamında

'Alkol Gözlüğü' Takanların Halleri Görenleri Kahkahaya Boğdu 01:30

'Alkol Gözlüğü' Takanların Halleri Görenleri Kahkahaya Boğdu

Isparta'daki Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında 'alkol gözlüğü' testine giren vatandaş ve trafik polislerinin yaşadıkları, renkli görüntüler oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi 00:50

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi

Malezya’daki Wau Festivali kapsamında birbirinden ilginç uçurtmalar kıyasıya yarıştı. Melaka şehrinin Banda Hilir bölgesinde düzenlenen organizasyona Singapur, Tayland, Endonezya ve Çin’den 80 yarışmacı katıldı. Üzerle..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü 00:26

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü

Seçim çalışmaları kapsamında bir televizyon kanalının 'Seçim Özel' programına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, alfabede kaç harf olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Sunucuların söze müdahale etmesinin ardından kon..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Zümrüdü Anka' Paylaşımı 02:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Zümrüdü Anka' Paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim kampanyası kapsamında hazırlanan reklamını ZümrüdüAnka etiketiyle Twitter hesabından paylaştı...

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor 00:50

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor

Kandil’e yönelik devam eden operasyon kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakurk bölgesinden içeriye doğru ilerliyor. PKK’ya yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesindeki operasyonları aralıksız sürerken, örgütün ..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

TİKA'dan Makedonya'daki Cezaevlerine Teknik Donanım Desteği 01:21

TİKA'dan Makedonya'daki Cezaevlerine Teknik Donanım Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Makedonya'daki cezaevlerine teknik donanım desteği kapsamında teslim töreni düzenlendi...

8 Kaymakam FETÖ'den Gözaltına Alındı 00:54

8 Kaymakam FETÖ'den Gözaltına Alındı

Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 8 kaymakam gözaltına alındı...

Shakira İstanbul’da Konser Görüntüleri 01:44

Shakira İstanbul’da Konser Görüntüleri

Shakira İstanbul’da konser verdi Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ‘’El Dorado Dünya Turnesi’’ kapsamında geldiği İstanbul’da, Vodafone Park’ta konser verdi...

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti 00:57

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Çengelköy'deki A9 TV'nin de bulunduğu villaya yapılan baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evde bulunan haç kolyesi ve dövizler dikk..

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı 03:06

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli tutuklandı. tutuklanan Adnan Oktar, otobüsle Metris Cezaevi'ne gönderildi...

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

'Mıhlama' Rekoru Denemesi 01:02

'Mıhlama' Rekoru Denemesi

'Mıhlama' rekoru denemesi Bursa'nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 17. Kadırga Şenlikleri kapsamında 68 kadın aynı anda mıhlama yaptı...

Yıldız Tilbe'den Açık Hava Konserinde Buz Kesen Anlar 07:27

Yıldız Tilbe'den Açık Hava Konserinde Buz Kesen Anlar

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Bellona Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.Şarkılarını seslendirmeye başlamadan önce dinleyicilerle sohbet eden Tilbe, orkestrasına dönerek, Onlar iyi olmak zorunda çünkü..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası 09:01

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası

Eski sunucu Erhan Çelik, Rus Büyükelçi Karlov'un vurulma görüntülerinin TRT'de yayınlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu iddialarını yalanladı. Çelik İstanbul’da evimdeyim. Bırakın oper..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce