#Fırat kalkanı harekatı Ösoya güç kattı

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü 00:36

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerden, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında huzura kavuşan Cerablus'a dönenlerin sayısı 5 bin 176'ya ulaştı...

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş 01:22

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ'tan temizlenen ve hayatın normale döndüğü Cerablus'ta terör örgütü mensuplarının bölgede bulunduğu sürede mezarlıkları da tahrip edip taşlarını kırdığ..

El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması 00:59

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması

Deaş'a yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'ta bulunan Mehmetçik, sokaklarda Mehter Marşı çaldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular 00:52

Türkiye'nin Desteğiyle Okullu Oldular

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde, Türkiye'nin desteğiyle yeniden eğitime kazandırılan Ahmet Selim Mulla Lisesi'nin öğrenci sayısı hızla a..

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor 01:14

Cerablus Terörün İzlerini Siliyor

50 binden fazla olan nüfusu terör örgütü döneminde 7-8 bine kadar gerileyen Cerablus, Fırat Kalkanı Harekatı'nın hemen ardından adeta küllerinden doğdu...

Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup 01:45

Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent Albayrak'ın asil kızının, babasına yazdığı mektup gözyaşlarına boğuyor...

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi 01:00

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi

Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Mus..

  • JokerS tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda) 02:07

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda)

OHA Diyorum filmi 3 Kasım'da sinemalarda! Filmde arkadaşlarımız, Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızı Pera'nın doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Yok Artık 00:40

Yok Artık

adamda ne güç varmış,dünyanın güçlü kişileri arasında..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..