#Fırat kalkanı harekatı Ösoya güç kattı

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti 00:50

İranlı Futbolcu Milad Mohammadi Kendini Rezil Etti

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda İran ile İspanya arasında oynanan ve İspanya'nın 1-0 kazandığı maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında taç atışı kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcu Mi..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru 00:29

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor. KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar..

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
90 Bin Camide Sela Verildi 06:31

90 Bin Camide Sela Verildi

90 bin camide sela verildi 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için okunan selalar, FETÖ'nün darbe girişiminin 2. yılında tekrar okundu...

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali) 52:49

Sıfır Bir 4. Sezon 11. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı izle 21:23

Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı izle

Wu Dong Qian Kun Bölüm 06 Türkçe altyazılı anime izlenKonusunnÖz-Külvitasyon yolculuğunda, Nirvana'ya erişmek, yaşam ve ölümde ustalaşmak ve Reankarnasyon üzerinde güç elde etmek için Ying ve Yang'ı, iyi şansı kontrol ed..

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

AMC'de ABD'li bir korku-drama televizyon dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunda 23 Ekim 2016'da başlayacak olan bölüm, 16 bölümden oluşacak ve sekiz bölümden oluşan iki bölümden oluşacak ve ikinci yarısı da 12 Şuba..

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle 2:07:07

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle

Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir. Fak..

  • Tv Series tarafından
  • 42.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Rogue One Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj izle 2:13:57

Rogue One Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublaj izle

Tüm evreni tehdit eden bir silah olan ölüm yıldızını durduracak kimse yoktur. Jyn Erso ve bir grup insan bu imkansız görevi gerçekleştirmek için bir araya gelirler. Birlikte güç birliği yaparak imparatorluğun bu acımasız..

  • Tv Series tarafından
  • 3.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı izle 24:45

Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı izle

Wu Dong Qian Kun Bölüm 07 Türkçe altyazılı anime izlennKonusunÖz-Külvitasyon yolculuğunda, Nirvana'ya erişmek, yaşam ve ölümde ustalaşmak ve Reankarnasyon üzerinde güç elde etmek için Ying ve Yang'ı, iyi şansı kontrol ed..

Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri 23:24

Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri

Winx Evi biraz bakım istemektedir ve altı peri boyalar ve fırçalarla işe girişirler, sihir yoktur, ama bol bol eğlence vardır! Dünyalı arkadaşlarının yardım etmek için ziyaretlerine gelmeleri uzmanları çok kızdırır. Uzma..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü 22:31

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü

Gardenia, Winx ile Sihirbazlar arasındaki kavgadan oldukça rahatsızdır. Son peri Roxy’nin sayesinde Winxler, Believix Güç seviyesine erişirler. Altı peri, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Roxy bir anda tatlı bir s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Hapishane Animasyon Kısa Film 07:47

Hapishane Animasyon Kısa Film

Animasyon filmler de kısa film alanında önemli bir yere sahiptir. 1930'lardan sonra film şirketleri tiyatro salonlarında gösterilecek uzun filmler ve animasyon/çizgi filmler çekmeye başladılar. 1960'lardan bu yana ise k..

Ezgi Özcan - Bodrum 03:15

Ezgi Özcan - Bodrum

Bodrum şarkı sözleri ile Bütün sezon iş güç stres var Şimdi hepsini kenara fırlat Aşk iş para ne varsa unut Tatil zamanı tadını çıkar Zamanın aşkları yalan dolan Sen sadece kafayı kullan Gez toz sonuna kadar yaşa Çok s..

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı 00:47

Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı

Zaten baştan yatak odasında dövüş antramanı yapmak en büyük saçmalık. Üstüne 1,90 boyu ve dolap gibi cüssesiyle bir adam kendi gücünden bîhaber mi olur ki öyle kontrolsüzce tüm güç atıyor tekmeyi?..

  • PengoTV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bilek Güreşinde Kazanma Taktiği 00:09

Bilek Güreşinde Kazanma Taktiği

Bilek güreşinde kapışan adamlardan biri kazanmak için güç yerine parayı konuşturmuş. Güreş esnasında parayı gören rakibi yalandan yenilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiyor 00:17

DÜNYA HABERLERİ: Avrupa Birliği, Roma Ruhununu Yeniden Yakalamak İstiy

İtalya'nın başkenti Roma'da toplanan Avrupa Birliği liderleri 1957'de Roma Anlaşmasıyla kurulan birliğin 60. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Avrupalı liderler İngiltere'nin birlikten ayrıldığı, birlik karşıtı popü..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..