#Fırın temizliği

Doğadaki İlkel Aletlerle Fırın Yapan Adam 05:45

Doğadaki İlkel Aletlerle Fırın Yapan Adam

Doğada fırın yapan adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Bostan Patlıcanıyla Yapılan Kıymalı Kaşarlı Fırın Yemeğinin Tarifi 07:23

Bostan Patlıcanıyla Yapılan Kıymalı Kaşarlı Fırın Yemeğinin Tarifi

Su Bardagimin ölcüsü :250 ml Cay Bardagimin ölcüsü :100 ml..

Fırında Patatesli Tavuk Budu Tarifi  Fırın Yemekleri 03:58

Fırında Patatesli Tavuk Budu Tarifi Fırın Yemekleri

Gerekli malzemeler: • 1-2 adet patlican • 2 adet Kabak • 3-4 adet Patates • 1 adet kirmizi dolmalik biber • 2 adet kapya biberi • 3-4 adet sivribiber • 500 gram arpacik sogani • 2 dis sarimsak • 1 kilo Tavukbudu • Yarim ..

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi 08:05

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : Yarım paket haşlanmış makarna 350-400 gr. Dana yağsız kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Kırmızı yeşil varsa sarı biber 3 tane rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı biber salçası B..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Fırın Mücver Tarifi 05:40

Fırın Mücver Tarifi

Fırın Mücver Tarifi..

Arabaları Fırın Boyutuna Getiren Makine 01:39

Arabaları Fırın Boyutuna Getiren Makine

Çin'de kullanılan devasa makina 400 ton hidrolik pres yaparak arabaları bu hale getiriyor. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taş Fırın Erkeği Ali Özbir 06:23

Taş Fırın Erkeği Ali Özbir

Ali Özbir Alişanın Eda Erola Karşı Kedi Gibi Uysal Olduğunu İtiraf Etti..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Camı Kıran Dans 00:08

Fırın Camı Kıran Dans

Kız arkadaşı ile birlikte mutfakta dans eden genç dönüşünü tamamlarken dengesini kaybedip fırına çarpmış. Çarpmanın etkisiyle fırının camı kırılmış...

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Halı Ve Koltuktaki İnatçı Lekeleri Çıkarma Tüyoları 10:35

Halı Ve Koltuktaki İnatçı Lekeleri Çıkarma Tüyoları

Evde halı ve koltuklardaki çay ve kahve lekelerini çıkarmanın kolay yolları nelerdir?İyi seyirler dileriz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eller Nasıl Yıkanmalı 01:30

Eller Nasıl Yıkanmalı

Hastalıklardan korunmanın en önemli yolu el yıkamaktır. Etkili bir el temizliği için öncelikle akan suda eller ıslatılmalı, sonrasında sabun alınarak ele iyice yayılması gerekir. Parmak araları iyice ovalanmalı ve sonras..

  • NABIZ tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..