#Fırın temizliği

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Yenilmez 3 Film İzle 1:36:01

Yenilmez 3 Film İzle

Yeniden cezaevi turnuvası başlıyor. Rus Mahkum olan Boyka, Yenilmez 2’nin son anlarında dizinden sakatlandığından dolayı yaşamına sakat bir bacakla devam etmektedir. Artık dövüşerlere katılmayıp tuvalet temizliği yapmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 25.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey 04:01

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey

Merhaba Melekler ; Her Gece atlamadan yapmamız gereken rutinlerden bahsediyorum. (Saç bakım yağını her gece olmasa da en az 4 gün yapın ki hızlı uzasın) Yoğun iş temposunda çalışanlarımız var, ya da evde aşırı yoğun..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Fırında Penguen Dansı 01:00

Fırında Penguen Dansı

Penguen Dansı önce Suudi Arabistan'da başladı sonra diğer ülkelere yayıldı.Tokat'ın Turhal ilçesinde bir fırında 5 kafadar sıkılınca ortaya da ortaya bu görüntüler çıkmış....

  • Cowboy tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Konya HD 58:40

Maceracı _ Konya HD

Maceracı Konya HD izle..

Maceracı _ Kayseri 1:05:20

Maceracı _ Kayseri

Maceracı _ Kayseri HD izle..

Maceracı _ Isparta 3 1:04:59

Maceracı _ Isparta 3

Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin kendine özgü le..

Ekmeği Bıçakla Harika Kesen Usta 00:24

Ekmeği Bıçakla Harika Kesen Usta

Fırıncının kendi aşmış videosu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karısını Mercimeği Fırına Verirken Yakalayan Çinli 00:30

Karısını Mercimeği Fırına Verirken Yakalayan Çinli

Karısının kendisini aldattığından şüphelen çinli adam, karısını takip ediyor. uzun bir takipten sonra karısını ve sevgilisini, mercimeği fırına verirken yakalıyor. Bu anları kameraya kaydeden Çinli, görüntüleri internete..

  • JET TV tarafından
  • 2.592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedinin Adama Saldırması 01:31

Kedinin Adama Saldırması

Kediyi fırın eldiveniyle seven adam kedinin saldırısına maruz kalır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 38.Bölüm Fragmanı 00:41

Evim Lokanta 38.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 38. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Çarşamba günü bizlere Kaymaklı Firikli Dolma, Bademli Karamelli Dilimler ve Rosto Domatesli Fırın Makarna tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 7. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 7.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Zero Tuna ve Gönül, çocukları için rolleri değiştiriyor. Tuna bir anda Taş Fırın a dönüşünce herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor!..

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması 02:01

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması

Yeni nesil bir fırın-barbekü olan Roccbox'ta yemek yapmak isteyen şef, fırını çok uzun süre içinde tutunca işler sarpa sarıyor ve tüm ekip gülme krizine girmiş. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Kıymalı Makarna Nasıl Yapılır 06:54

Fırında Kıymalı Makarna Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 paket Fırın Makarna 1 su bardağı rendelenmiş Mozzarella Peyniri 1/4 su bardağı Parmesan 500 gr Kıyma 1 adet orta boy Soğan Zeytinyağı Kekik Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 su bardağı rende Domates Beşamel s..

Dükkanını Ücretsiz Kiralayacağını Duyuran Müteahhit 01:52

Dükkanını Ücretsiz Kiralayacağını Duyuran Müteahhit

Karaman'da bir müteahhit fırın açılmasına izin vermeyen site sakinlerine inat dükkanı belirli işletmelere ücretsiz kiraya vereceğini açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beze Kurabiye Tarifi 06:18

Beze Kurabiye Tarifi

Beze Tarifi için malzemeler: 3 adet oda sısında yumurta akı (sarısı hiçbir şekilde karışmamış olmalı. Soğukken sarısını akından ayırıp sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin daha iyi ayrılacaktır) 1 su bardağı tercihen..

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Kakaolu Yumuşacık Pandispanya Tarifi 11:46

Kakaolu Yumuşacık Pandispanya Tarifi

Kakaolu Pandispanya tarifi için malzemeler: 4 yumurta (akları sarısı birbirine karışmadan ayrılmış, oda ısısına getirilmiş) 3/4 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı su 2 yemek kaşığı sıvıyağ yarım su bardağı nişasta yarım ..

Gevrek Susamlı Tuzlu Çubuk Tarifi 06:19

Gevrek Susamlı Tuzlu Çubuk Tarifi

Susamlı Tuzlu Çubuk için malzemeler: 125gr. tereyağı 4 yemek kaşığı zeytinyağı veya ayçiçek yağı 1 yumurta (akını üzeri için ayırın) 3 yemek kaşığı su 2 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tat..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi 03:21

Elmalı Rulo Pasta Tarifi

Elmalı Rulo Pasta / Kek için malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker 1 ufak çay bardağı süt 1buçuk su bardağı + 1 yemek kaşığı un 1er paket vanilya ve kabartma tozu elmalı harç için: 4-5 adet elma yarım ..

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı 01:26

İhh Suriye'de Ekmek Fırını Açtı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kentine bağlı Sarmada ilçesinde günde 35 bin ekmek üretilebilecek fırın açıldı...

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi 02:13

Kokusuz Kap Kirletmeden Hamsi Tava Tarifi

Malzemeler: Tavanızın büyüklüğüne göre ayıklanmış hamsi mısır unu, tuz fırın kağıdı sıvıyağ (zeytinyağı kullandım)..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..