#Fırında etli biber dolması tarifi

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır 02:21

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır

HAMSİ BUĞULAMA MALZEMELER 1 kg hamsi 2 adet soğan 1 adet domates Yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber 2 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Hamsi ayıklanır, kılçıkları çıkarılı..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Tavuk Pirzola Tarifi 03:27

Tavuk Pirzola Tarifi

Malzemeler. 2 adet Kırmızı Soğan 4 adet Domates 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber 750 gram Tavuk Pirzola 4 diş Sarımsak Taze Kekik Paprika Zeytinyağı Balzamik Sirke Adımlar: 1- Sebzeleri fırın tepsisine alın. ..

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça 07:15

Poğaça Tarifi Yumuşacık Mayalı Kıymalı Poğaça

Malzemeler 2 su bardagi ilik su 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 2 tane yumurta(beyazi hamura sarisini üstüne sürmek icin ayiriyoruz) 1 yemek kasigi tuz 3 yemek kasigi seker Yaklasik 8 bucuk su bardagi un Kiymali har..

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

Elbistan Tava Tarifi 01:11

Elbistan Tava Tarifi

Malzemeler 1 kilo kuşbaşı et 3 tane patates 3 tane kuru soğan 1 baş sarımsak 3 tane taze domates birkaç tane yeşil biber yarım su bardağı sıvı yağ pul biber tuz karabiber Hazırlanışı; 1.Küp küp doğranmış 3 adet soğan,..

Karışık Poğaça Tarifi 02:02

Karışık Poğaça Tarifi

1 yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz (silinmiş) 2 tatlı kaşığı şeker ( silinmiş) 2 su bardağı ılık süt 2 çay bardağı sıvı yağ Alabildiği kadar un Sonradan eklenen malzemeler: 1 kase küçük kesilmiş maydanoz 1 kase küçük kesilmiş..

İmam Bayıldı Tarifi 02:34

İmam Bayıldı Tarifi

2 büyük boy soğan 3 adet yeşil biber 3 adet domates 6-7 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Sıvı yağ Pul biber Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Çizgili soyup yarım saat kadar tuzlu suda beklettiğimiz 5-6 adet patlıcan kurula..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..