#Fırında kabaklı rulo köfte tarifi

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Bal Kabaklı Cheesecake Brownie Tarifi 03:38

Bal Kabaklı Cheesecake Brownie Tarifi

MALZEMELER 4 adet orta boy patates, 1,5-2 su bardağı un, 2 yumurta, Tuz. Sosu için; 250 gr dilimlenmiş balkabağı, 1,5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 2 yemek kaşığı parmesan veya kaşar peyniri rendesi, Tuz, Kara..

Bal Kabaklı Gnocchi Tarifi 06:49

Bal Kabaklı Gnocchi Tarifi

MALZEMELER 4 adet orta boy patates, 1,5-2 su bardağı un, 2 yumurta, Tuz. Sosu için; 250 gr dilimlenmiş balkabağı, 1,5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 2 yemek kaşığı parmesan veya kaşar peyniri rendesi, Tuz, Kar..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Fırında Köfte Patates Tarifi İçin Malzemeler; 2-3 adet patates 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı domates salçası Köftesi için; yarım kg kıyma 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet yumurt..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Fırında Patates Köfte 01:58

Fırında Patates Köfte

Malzemeler 4 adet patates 2 yemek kaşığı salça 2 su bardağı sıcak su 8-10 adet arpacık soğan tuz Köftesi için; Yarım kg dana kıyma 1 paker Knorr köfte harcı 1 buçuk çay bardağı su Kızartmak için; sıvı yağ..

Fırında Sebzeli Köfte Dizmesi Nasıl Yapılır 05:28

Fırında Sebzeli Köfte Dizmesi Nasıl Yapılır

Videolarımda kullandığım su bardağımın ölçüsü : 250 ml Videolarımda kullandığım çay bardağımın ölçüsü : 100 ml..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi 04:21

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi..

Fırında Süt Helvası  Fırında Hafif Süt Talısı 03:56

Fırında Süt Helvası Fırında Hafif Süt Talısı

Gerekli Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardagi tozseker 150 gram un ( yarim su bardagi ) 1 adet yumurtanin sarisi 2-3 yemek kasigi tereyagi 1 paket vanilyaseker Üzerini süslemek icin: cekilmis antepfistigi, hindistancevizi..

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi  Tavuk Kanat Tarifi 02:07

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi Tavuk Kanat Tarifi

Etli yemek tarifleri sevenler için mangal tadında fırında çıtır tavuk kanadı tarifi videosu hazırladık. Soslu tavuk kanadını fırında yaparak mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. Üzeri çıtır çıtır oluyor ve lezzeti müthiş..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi 01:31

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler Yarım kg kemiksiz tavuk 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz..

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek 03:49

Evim Lokanta 36.Bölüm- Kabaklı Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Kabaklı Kek tarifi verdi! Kabaklı Kek MALZEMELER 5 Küçük Boy Kabak 2,5-3 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Karbonat 1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu 1 Tutam Tuz 3 Yemek Kaşığı ..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esat Kabaklı Burdur'da Trafik Kazası Geçirdi 02:17

Esat Kabaklı Burdur'da Trafik Kazası Geçirdi

Türk halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı, Burdur'un Karamanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı...

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Gün Dökümü 39.Bölüm-Ahmet Kabaklı 02:30

Gün Dökümü 39.Bölüm-Ahmet Kabaklı

Programın 39. bölümünde; Ahmet Kabaklı'nın sanat hayatı konu edilmektedir..

Yoğurtlu Kabaklı Havuçlu Salata 02:53

Yoğurtlu Kabaklı Havuçlu Salata

Afiyet Olsun Efendimm..

Kabaklı Pırasa Yemeği 05:55

Kabaklı Pırasa Yemeği

4 tane Pırasa 2 tane Kabak 2 tane Havuç 1 tane Kuru Soğan 150 gr. Dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Varsa da ..

Esat Kabaklı Bil Oğlum 05:50

Esat Kabaklı Bil Oğlum

15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum Çakal gezen şu dağlarda gez oğlum Gez oğlum Vatanına göz dikeni e..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..