#Fırında kuşkonmaz tarifi

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye 01:04

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye

Kahve Çekirdeği Kurabiye için Gerekli Malzemeler; 125 gr tereyağı 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri yarım su bardağı nişasta 2 tatlı kaşığı türk kahvesi 3 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı ..

Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Revani Nasıl Yapılır 02:55

Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 su bardağı irmik 2/3 su bardağı un (1 bardaktan az) 1 kabartma tozu 1/2 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ vanilya 4 yumurta şerbeti için: 1 buçuk su bardağı tozşeker 2 su bardağı su çeyrek limon..

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı 01:28

Kabarma Garantili Sodalı Sünger Kek Yapımı

3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı maden suyu 2,5 su bardağı un 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Pudra şekeri Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve ş..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:14

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:25

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 4 yıl önce
SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Bazlama Nasıl Yapılır 05:55

Bazlama Nasıl Yapılır

Bazlama Nasıl Yapılır..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır ? 03:18

Ev Baklavası Nasıl Yapılır ?

Ev Baklavası Nasıl Yapılır hep beraber izleyelim...

Ev Yoğurdu  Mayalama 04:24

Ev Yoğurdu Mayalama

Ev Yoğurdu Mayalama..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası Nasıl Yapılır..

Üzüm Reçeli Nasıl Yapılır 01:26

Üzüm Reçeli Nasıl Yapılır

Üzüm Reçeli Nasıl Yapılır..

Mısır Unlu Patlıcan Kızartması 02:59

Mısır Unlu Patlıcan Kızartması

Mısır Unlu Patlıcan Kızartması..

KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL 18:29

KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL

İşte nasıl yapıldığı usta ellerden tarifi haydi seyredelim..

Tavuğu birde böyle denemelisiniz.. Enfes bir lezzet... 03:05

Tavuğu birde böyle denemelisiniz.. Enfes bir lezzet...

Enfes tavuk tarifi. Kesinlikle denemeye değer...

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !! 08:39

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !!

Dikenli armut kaktüsünü toplamak ve pişirmek nasıl yapılır !!! Pisuarez bize nasıl yapılacağını anlatıyor. Hiçbir pişirme eşyasına ihtiyacınız yok.Bir ateşin üzerinde koymamız yeterli. İlkel stil pişirme! Basit ve lezz..