#Fırında köfteli patlıcan sarması tarifi

Topuz (Gürz) Kebabı.. - Davetsiz misafir 13:38

Topuz (Gürz) Kebabı.. - Davetsiz misafir

Topuz (gürz) kebabı : bu kebabın dünyada başka örneği yok...

Tepside Oğlak Kebabı, Satıretli Pizza, Tava.. Kırklarelinden - Davetsiz Misafir 18:28

Tepside Oğlak Kebabı, Satıretli Pizza, Tava.. Kırklarelinden - Davetsi

Şahane bir lezzet..

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir 1:02:13

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir

Mardin Belgeseli HD İzle..

Çok ilginç Bir Tarz ! Eğlenceli 00:32

Çok ilginç Bir Tarz ! Eğlenceli

fırında tost +börek gibi bir şey haydi seyredelim..

  • PengoTV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kütahya 1:05:28

Maceracı _ Kütahya

Maceracı Kütahya bölümüyle sizlerle....

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü 02:47

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü

Dünyanın farklı renklerini yansıtan geleneksel mutfakları İstanbul'da buluşturan 'Gastronomist 2017' Sultanahmet Meydanı'nda start aldı. Farklı ülkelerden birçok şefin katıldığı etkinlikte, kesimi yapılan 150 kiloluk dan..

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Ölüme Susayan Fırıncı 00:23

Ölüme Susayan Fırıncı

Bir fırında çalışan eleman bizim tandır ekmeğimize çok benzeyen bir ekmek yapmak için canını hiçe saymış...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yok Böyle Temek : Afiyet Olsun 01:00

Yok Böyle Temek : Afiyet Olsun

seyretmesi bile doyurucu. fırında but , sarma.....

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu 02:25

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu

Samsun'da fırında çalışan şahıs bisikleti ile işe giderken otomobilin çarpıp 30 metre fırlatması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor 03:08

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artan nüfusu ile adeta mini bir kasabaya dönüşen mahallenin fırınlarını kadınlar çalıştırıyor. 7 adet fırında çalışan kadınlar, birbirinden lezzetli Çeçen ekmeği üretiyor...

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği 02:10

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği

Malzemeler 6 adet yufka 1 şişe soda Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için: 500 gr ıspanak 350 – 400 gr lor peyniri 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Üzeri için: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt Hazırlanışı; 1.İç malzem..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Sarıyer Böreği Nasıl Yapılır 05:52

Sarıyer Böreği Nasıl Yapılır

Sarıyer Böreği için Malzemeler: 1 adet Soğan 250 gram Kıyma 1 bardak Süt 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı tereyağı 16 adet baklava yufkası Adımlar: 1- Kıymayı kızgın yapda kavurun. Soğanı ekleyin 5 dakika daha kavurun. 2- ..

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Padişah Yastığı Pastası 02:35

Padişah Yastığı Pastası

Keki için; 4 adet yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu Şerbeti için; 2 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su Kreması için; 1 paket krem şa..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Yumuşacık Mini Muffin Kek 00:49

Yumuşacık Mini Muffin Kek

Malzemeler 2 yumurta Yarım su bardağından biraz fazla şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağından biraz fazla u..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye 02:57

Cezerye Tadında Lokum Gibi Islak Kurabiye

Malzemeler HAMURU İÇİN : 125 gr tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 yumurta Aldığı kadar un İÇ HARCI İÇİN : 6-7 adet havuç..

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı 01:11

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı

Malzemeler 1 su bardağı çekilmiş fındık 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı Hindistan cevizi 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Şerbeti için; 2.5 su barda..