#Fırında kıymalı karnabahar yemeği tarifi

Karnabahar Sebze Salatası Tarifi 04:44

Karnabahar Sebze Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy karnabahar 2 adet kırmızı biber Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz - İsteğe göre baharatlar..

Karnabahar Salatası Tarifi 01:01

Karnabahar Salatası Tarifi

Malzemeler; 1 küçük karnabahar 1 dilim limon 1 büyük kase yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Tuz Üzeri için; 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı pul biber Dereotu..

Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi Sebze Yemekleri 05:10

Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi Sebze Yemekleri

MALZEMELER 1 Karnabahar 300 Gram Kaşar 2 Su bardağı Süt 1 Havuç 3 Yemek kaşığı Tereyağ 2 Yemek kaşığı Un..

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi 04:45

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi

Malzemeler 1 tane orta boy karnabahar 1 su bardagi kasar peyniri rendesi 1 cay bardagi un 1 cay bardagi galeta unu 2 tane yumurta tuz kimyon karabiber pulbiber 1 dis sarmisak arzu ederseniz maydonozda dograyip katin. kiz..

Havuçlu Karnabahar Çorbası Tarifi 03:32

Havuçlu Karnabahar Çorbası Tarifi

1 küçük karnabaharın yarısı (500 g), 1 adet büyük boy Havuç, 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağı, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, 1 su bardağı süt, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz...

Fırında Süt Helvası  Fırında Hafif Süt Talısı 03:56

Fırında Süt Helvası Fırında Hafif Süt Talısı

Gerekli Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardagi tozseker 150 gram un ( yarim su bardagi ) 1 adet yumurtanin sarisi 2-3 yemek kasigi tereyagi 1 paket vanilyaseker Üzerini süslemek icin: cekilmis antepfistigi, hindistancevizi..

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi 04:21

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi

Kıymalı Rulo Börek Tarifi Börek Nasıl Yapılır Yufka Börek Tarifi..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Et Yahni Tarifi  Et Sote Tarifi  Et Yemeği  Et Nasıl Pişirilir 02:02

Et Yahni Tarifi Et Sote Tarifi Et Yemeği Et Nasıl Pişirilir

500 gr. dana eti 200 gr. Arpacık soğan (20 adet) 4 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Taze kekik TARİFİ Et yıkanıp süzdürülür, tencereye alınarak suyunu salıp çekene kadar kısık ateş..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi  Tavuk Kanat Tarifi 02:07

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi Tavuk Kanat Tarifi

Etli yemek tarifleri sevenler için mangal tadında fırında çıtır tavuk kanadı tarifi videosu hazırladık. Soslu tavuk kanadını fırında yaparak mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. Üzeri çıtır çıtır oluyor ve lezzeti müthiş..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi 01:31

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler Yarım kg kemiksiz tavuk 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu 02:27

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu. Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bırak..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri listemize yeni bir tarif videosu daha ekledik. Kıymalı ve patatesli kadınbudu köfte tarifi videosu. Normal kadınbudu köfte tarifinden biraz farklıdır. Lezzetine bayılacaksınız. Patatesli kıymalı kadınbudu..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..