#Fırında meyve tatlısı

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Kamerayı Görünce Ağlamayı Bırakıp Gülmeye Başlayan Sevimli Bebek 00:46

Kamerayı Görünce Ağlamayı Bırakıp Gülmeye Başlayan Sevimli Bebek

Dünyalar tatlısı ufaklık beşiğinde hüngür hüngür ağlarken gördüğü kamera ile gülmeye başlıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanzelize Alaattinden Tulumba Tarifi 06:45

Şanzelize Alaattinden Tulumba Tarifi

Şanzelize Alaaddin bu sefer de başarısız bir halka tulumba tatlısı denemesiyle karşımıza çıkmış,iyi seyirler efendim...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi 08:18

Karamel Soslu & Balkabaklı Cheesecake Tarifi

abanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı arzuya göre 2-3 yemek kaşığı fındık içi cheesecake kreması için: 2 paket 200gr. lık krempeynir 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker 3 yumurta (..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Meyveli  Kek  Tarifi 01:13

Meyveli Kek Tarifi

Meyveli Kek Tarifi için Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı meyve kurusu 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Hazırlanışı; 1. Öncel..

Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:14

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mor Baklava (Mormiks Baklava) 00:25

Mor Baklava (Mormiks Baklava)

Artık diyabet hastaları da gönül rahatlığıyla baklava yiyebilecek. Mormiks mor meyve ve sebzelerin özlerinden elde edilen, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip olan bir maddedir. Baklavanın yapım aşamasında hamura eklend..

  • PengoTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..