#Fırında pastırmalı yumurta tarifi

Fırında Penguen Dansı 01:00

Fırında Penguen Dansı

Penguen Dansı önce Suudi Arabistan'da başladı sonra diğer ülkelere yayıldı.Tokat'ın Turhal ilçesinde bir fırında 5 kafadar sıkılınca ortaya da ortaya bu görüntüler çıkmış....

  • Cowboy tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-Et'in Fırında Et Kapaması 00:59

Nusr-Et'in Fırında Et Kapaması

Nusr-Et'in Fırında Et Kapaması HD izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Sebzeli Köfte Dizmesi Nasıl Yapılır 05:28

Fırında Sebzeli Köfte Dizmesi Nasıl Yapılır

Videolarımda kullandığım su bardağımın ölçüsü : 250 ml Videolarımda kullandığım çay bardağımın ölçüsü : 100 ml..

Fırında Meyve Tatlısı 05:57

Fırında Meyve Tatlısı

Malzemeler: 2 adet Armut 2 adet Elma 1 su bardağı Frambuaz 1 su bardağı Böğürtlen Ananas 1/2 su bardağı Ceviz 1/4 su bardağı Esmer Şeker 3 yemek kaşığı Tereyağı 1 adet Limon suyu 1 yemek kaşığı Bal Tarçın Muskat 2 dal B..

Fırında Kıymalı Makarna Nasıl Yapılır 06:54

Fırında Kıymalı Makarna Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 paket Fırın Makarna 1 su bardağı rendelenmiş Mozzarella Peyniri 1/4 su bardağı Parmesan 500 gr Kıyma 1 adet orta boy Soğan Zeytinyağı Kekik Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 su bardağı rende Domates Beşamel s..

Fırında Patates Köfte 01:58

Fırında Patates Köfte

Malzemeler 4 adet patates 2 yemek kaşığı salça 2 su bardağı sıcak su 8-10 adet arpacık soğan tuz Köftesi için; Yarım kg dana kıyma 1 paker Knorr köfte harcı 1 buçuk çay bardağı su Kızartmak için; sıvı yağ..

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır 03:30

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır

800 gram Tavuk Kanadı 1/4 Limonun suyu 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 tatlı kaşığı Pul Biber 1 tatlı kaşığı Soğan Tozu 1 tatlı kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı Kekik Tuz, Karabiber..

Fırında Pratik Kuzu Kol Nasıl Yapılır 06:12

Fırında Pratik Kuzu Kol Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 kilo Kuzu Kol 6 adet Taze Patates 4 -5 dal Biberiye 1 baş Sarımsak 1 Limonun Kabuğu Tuz, karabiber Zeytinyağı..

Fırında Patates Nasıl Yapılır 05:55

Fırında Patates Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Taze Patates 2 diş Sarımsak 4 dal Biberiye Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Fırında Balık Nasıl Yapılır 02:39

Fırında Balık Nasıl Yapılır

Yağ Kullanmadan Hamsi Çinekop Izgara..

Fırında Sütlü Patates 00:29

Fırında Sütlü Patates

Malzemeler; 4 Adet haşlanmış patates Sosu İçin 2 su bardağı süt 4 yemek kaşığı rendelenmiş dil peyniri tuz beyaz karabiber kırmızı tatlı toz biber muskat rendesi Üzeri İçin Rendelenmiş dil peyniri Hazırlanış..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Şahan Gökbakar'dan Taş Fırında Napoli Pizzası 00:54

Şahan Gökbakar'dan Taş Fırında Napoli Pizzası

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Napoli Usulü Pizza yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin ağızlarını sulandırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında dondurmalı rezalet! 01:06

Fırında dondurmalı rezalet!

MERSİN'DE FIRIN ÇALIŞANI SOSYAL MEDYADA TIKLANMA UĞRUNA HAMURUN İÇİNE DONDURMA KOYDU, PİŞİRDİĞİ EKMEKLE ÇİRKİN BİR OYUN OYNADI.. GÖRÜNTÜYE TEPKİ YAĞINCA O FIRININ FAALİYETİNİ DURDURDU...

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Pişi Tarifi  Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek 03:37

Pişi Tarifi Hamur Tarifi Peynirli Çiğ Börek

Pişi Nasıl Yapılır Malzemeler 3 su bardağı un 250 gram lor peyniri Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı süt 8-10sap ince doğranmış maydanoz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 paket maya 1 adet yumurta Kızartma..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tarifi 06:35

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tar

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Fırın Sütlaç için Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 veya 4 su bardağı sıcak su 2 lt süt ( kıvamına göre biraz daha süt ilave edebilirsiniz ) 1,5 su bardağı toz şeker İsteğe göre 1 ..

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi

MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çekilmiş ceviz DIŞI İÇİ..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...