#Fırında patates köfte

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

 Tavuk Dolması Tarifi 06:48

Tavuk Dolması Tarifi

Tavuk dolması Malzemeler Kişi adedine göre tavuk göğsü fileto Pilav için 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 kuru soğan 1 su bardağı yıkanmış pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz, toz şeker, karabiber, kimyon, yenibahar,tarçın, ..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Icliköfte Tarifi..

Çiğköfte Yoğurmak İsteyen Kedi 00:18

Çiğköfte Yoğurmak İsteyen Kedi

Sen Ne Yapıyon Kedi Çiğ Köfte Mi Öğreniyon :) :) seyredelim :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

Davetsiz Misafir _ Adıyaman 1:20:17

Davetsiz Misafir _ Adıyaman

Adıyaman’a konuk olan Turgay Başyayla, Adıyaman’ın birbirinden güzel lezzetlerinin ve türkülerinin izini sürüyor. İlk olarak yöre esnafından Adıyaman tavasının yapımını öğrenen Davetsiz Misafir, türküler eşliğinde yenile..

Davetsiz Misafir _ Gümüşhane 1:08:33

Davetsiz Misafir _ Gümüşhane

Davetsiz Misafir Gümüşhane HD izle..

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler.. 14:04

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler..

5 Eki 2016 tarihinde yayınlandı..

Davetsiz Misafir Çorum _ Osmancık 05:47

Davetsiz Misafir Çorum _ Osmancık

Davetsiz Misafir Çorum / Osmancık Görüntülerinden Derlenmiştir.....

Davetsiz Misafir - GöbekLi Tepe & Sira Geceleri [ SANLIURFA ] 12:23

Davetsiz Misafir - GöbekLi Tepe & Sira Geceleri [ SANLIURFA ]

Davetsiz Misafir Göbekli..

Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir) 12:49

Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir)

Davetsiz Misafir programı çekimleri için Çanakkale'nin Çerkes (Adığe) köylerinden Biga ilçesindeki Cihadiye (Tığujhable-Тыгъужъхьаблэ) köyüne uğrayan Turgay Başyayla Çerkeslerin yaklaşık 150 yıllık sürgün hayatının bile ..

Maceracı _ Muğla 1:05:45

Maceracı _ Muğla

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Muğla’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Muğla Bölüm'ünde.....

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Piyaz Tarifi 08:50

Piyaz Tarifi

Piyaz nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası. Piyaz salatası, haşlanmış kuru fasulye ile yapılan oldukça lezzetli bir salata türüdür. Özellikle ızgara köfte ile harika bir uyumu vard..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle 13:45

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle

Tayfa mahallede top oynarken, Kamil'in şutu Rüstem Ağabeylerinin ekmek teknesine çarpar. Hep birlikte köfte arabasını tamir etmek isterler ve maceraya başlar...

Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

İndirim İsteyen Müşterisini Kırmayan Koca Yürekli Çiğ Köfteci Çılgın Kutsi 00:15

İndirim İsteyen Müşterisini Kırmayan Koca Yürekli Çiğ Köfteci Çılgın K

İndirim İsteyen Müşterisini Kırmayan Koca Yürekli Çiğ Köfteci Çılgın Kutsiyi Seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato Dağı'ndaki Karadenizli  Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı 02:15

Kato Dağı'ndaki Karadenizli Bu Kez Askerlerle Piknik Yaptı

Şırnak'ta Kato Dağı'na bayrak asarak gündeme gelen, ardından Tunceli-Pülümür karayolunda PKK tarafından kurşun atılan ve çatışmaya giren Karadenizli TIR şoförü, bu kez Kato Dağı'nda Mehmetçiklere Akçaabat köfte ziyafeti ..

Çiğköfteci Ali Usta Usulü Takla Atımı 00:37

Çiğköfteci Ali Usta Usulü Takla Atımı

Eminönü'nün tanınmış simalarından Çiğköfteci Ali Ustanın takla attığını iddia ettiği görüntüler izleyenleri gülümsetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce