#Fırında patates köfte

Rus Amerikan Salatası Tarifi 02:38

Rus Amerikan Salatası Tarifi

Malzemeler: 6-7 adet ufak boy haşlamalık patates 2 adet büyük boy havuç 1 orta boy kase dolusu dondurulmuş bezelye (yoksa bunu konserve alın) 6-7 adet ufak salatalık turşusu 2-3 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı dolusu..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!) 01:45

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!)

Malzemeler 600 gram dana kuşbaşı eti 3 yemek kaşığı sıvı yağ 150 gram arpacık soğan 2 adet kapya biber 2 adet orta boy patates (küp doğranmış) 2 adet havuç (küp doğranmış) 2 çay bardağı bezelye 2 diş sarımsak (ezilmiş) ..

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı 02:14

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı

Malzemeler Yarım kg ciğer 3 adet patates Yarım demet maydanoz 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı toz biber 2 çay kaşığı tuz..

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır  Kereviz Tarifi 03:01

Kereviz Yemeği Nasıl Yapılır Kereviz Tarifi

Malzemeler 2 adet orta boy kereviz 300gr parça et 1 adet soğan 2 adet patates 1 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tu..

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

5 Dakikada  Nefis  Serin  Salata Tarifi 05:25

5 Dakikada Nefis Serin Salata Tarifi

SERİN SALATA MALZEMELER 4 adet haşlanmış patates 5 adet salatalık ( kişi adedine göre eksiltip çoğaltabilirsiniz.) 1 tutam taze nane 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz 2 diş sarımsak 2 su bardağı süzme yoğurt Tuz ÜZERİNE; ..

Kendi Siparişini Kendi Alan Adam 00:22

Kendi Siparişini Kendi Alan Adam

Sipariş verdiği hamburgercide sipariş gecikince daha fazla dayanamayan adam tezgahın arkasına girmiş ve kendine patates almış...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patatesi Azad Eden Ufaklık 00:15

Patatesi Azad Eden Ufaklık

Sabah kahvaltısı yapan ufaklığa annesi patates kızartmış. Ancak sevimli ufaklık patateslerden biri ile konuşup onu yemekten vazgeçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi 11:42

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi

Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 5 buçuk su bardağı un Aralara sürm..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi 01:25

Sebzeli Çorba Tarifi - Terbiyeli Sebze Çorbası Tarifi

Kış aylarında şifa niyetine terbiyeli sebze çorbası içebilirsiniz. Videomuzda yer verdiğimiz konular: terbiyeli sebze çorbası nasıl yapılır, bebekler için çorba haazırlama, terbiyeli çorba nasıl yapılır? Sebzeli çorba, ..