#Fırında patates köfte

Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Patates Püresi Tarifi 08:06

Patates Püresi Tarifi

4 adet patates 4 çorba kaşığı krema 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber · 4 adet patatesi eşit boylarda kabaca doğrayıp soğuk su dolu bir tencereye koyun. Patates büyükse dörde küçükse ikiy..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Patates Mantısı Tarifi 01:55

Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı nasıl yapılır? 4-5 adet haşlanmış patates soyularak yoğurma kabına alınır. El ile yoğrularak patatesler püresi haline getirilir. Tuzu ayarlanır, pul biber, karabiber ve kıyılmış maydanoz eklenerek güzelce..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi 01:27

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 3 yumurta 250 gr kıyma Tuz, karabiber Kızartmak için ; Sıvı yağ Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.4 adet küp küp doğranmış patates kızgın yağda kızartılır. 2.Uygun bir tav..

Kahvaltılık Patates Tarifi 01:11

Kahvaltılık Patates Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 4 adet rendelenmiş patates 1 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 küçük kase rendelenmiş kaşar peyniri Karabiber, pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karbonat Hazırla..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe Dublaj 39:05

Yiyecek Teknolojileri _ Hamburger ve Patates Nasıl Yapılır - HD Türkçe

İnsanlar hamburger ve patates tavaya bayılırlar ama yuttuğunuz her lokmanın ardında nasıl bir dünya var inanamazsınız. Susamı ekmeğin üzerine nasıl koyduklarını biliyor musunuz? Peki bir şişe ketçapta kaç kg domates var ..

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi 03:58

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi

Çıtır ve Gevrek Patates kızartması hem eğlenceli hem kolay yapması. Çıtır ve Gevrek Atıştırmalık tarifini hemen seyredelim :-D..

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı 01:45

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı

Hanımlar bugün sizlere çıtır çıtır, pratik milföy hamurundan patates mantısı tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. Ağızda dağılan, az malzemelerle hazırlayabileceğiniz kolay mantı tarifimizi beğeneceğinize eminiz. Mis..

Evim Lokanta - Patates Salatası 01:36

Evim Lokanta - Patates Salatası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 18. Bölüm'de Patates Salatası tarifi verdi! Patates Salatası MALZEMELER 2 Yemek Kaşığı Mayonez 2 Yemek Kaşığı Taneli Hardal Yarım Limon Suyu 3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı 3-4 Adet Patates..

  • ANKA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Salatası Tarifi 04:00

Patates Salatası Tarifi

Patates Salatası Malzemeleri: 4 adet Haşlanmış Patates 2 adet Salatalık 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 4 diş Sarımsak Tuz Kırmızı Biber..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Tavada Patates Böreği Nasıl Yapılır 04:11

Tavada Patates Böreği Nasıl Yapılır

Tavada Patates Böreği Malzemeleri: 4-5 adet Patates Dana Bacon Mısır Çedar Peyniri..

Tereyağında Patates Tarifi 03:51

Tereyağında Patates Tarifi

Maydanozlu Patates için Malzemeler: 6-7 adet patates 5 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Tereyağı 1/4 demet Maydanoz Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Patates Pizza Tarifi 02:46

Patates Pizza Tarifi

Patates Pizzası için malzemeler: 1 adet biraz irice patates 1 yumurta tuz, karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı üzeri için 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet yeşil biber yarım kırmızı biber yeşil ve siyah zeytin sucuk dili..