#Fırında patates nasıl yapılır

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı 01:16

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı

Dünyaca ünlü fast food zincirinin New Jersey'deki bir şubesinde, eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Boğazına patates kaçan adam, şans eseri çevredeki bir başka müşterinin müdahalesiyle hayata tutundu. O anlar san..

Patatesli Bulgur Köftesi 01:13

Patatesli Bulgur Köftesi

Bulgurlu Patates Köftesi Tarifi İçin Malzemeler; 2 tane büyük boy patates Yarım su bardağı kısırlık ince bulgur 1 tane büyük boy kuru soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Çok az sıvı yağ ..

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler 00:20

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler

Son dönemde oldukça artan patates ve soğan fiyatlarının ardından kaydedilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yol kenarına atılan yüzlerce kilo patates böyle görüntülendi...

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Fish&Chips'i Evde Yaparım 04:14

Fish&Chips'i Evde Yaparım

Fish & Chips Malzemeler: 1 adet levrek fileto 1 su bardağı un 1 paket kabarma tozu 1,5 su bardağı dark bira 1 tutam tuz 1 tutam ak biber 1 tutam toz sarımsak Kızartmak İçin; Ayçiçek yağı Patates kızartması için; 1 ad..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Patatesli Muhteşem Gün Salatası 01:29

Patatesli Muhteşem Gün Salatası

Patatesli Muhteşem Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı bezelye 1 çay bardağı mısır 1 su bardağı doğranmış karışık turşu 1,5 su bardağı çırpılmış yoğurt 2-3 yemek kaşığı mayonez Tuz ..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 10dk Pişirme: 15dk Salçalı ve Terbiyeli Sulu Köfte Malzemeler Köfteleri için; 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı ince bulgur Tuz Karabiber Kimyon Yenibahar Kişniş Yarım yemek k..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Salatalıklı Patatesli Meze Tarifi 01:27

Salatalıklı Patatesli Meze Tarifi

malzemeler 4 adet orta boy patates 5 adet salatalık 5 çorba kaşığı tepeleme yoğurt 2 iri diş sarımsak 2 çorba kaşığı mayonez 1 tutam dereotu tuz Hazırlanışı; 1.5 yemek kaşığı yoğurt,2 yemek kaşığı mayonez ve 2 diş sarı..

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:04

Çörekotlu Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr tereyağı veya margarin oda sıcaklıgında 1 cay bardagı sıvı yağ 1 yumurta akı hamura / sarısı üzerine 1 paket kabartmatozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 cay kaşığı tepeleme mahlep 1 yemek kaşigi tozşeker 3..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Elbistan Tava Tarifi 01:11

Elbistan Tava Tarifi

Malzemeler 1 kilo kuşbaşı et 3 tane patates 3 tane kuru soğan 1 baş sarımsak 3 tane taze domates birkaç tane yeşil biber yarım su bardağı sıvı yağ pul biber tuz karabiber Hazırlanışı; 1.Küp küp doğranmış 3 adet soğan,..