#Galacoş tarifi bayburttan sevgilerle!

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Un Helvası Tarifi  Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır 01:54

Un Helvası Tarifi Sütlü Un Helvası Nasıl Yapılır

Bugün sizler için un helvası tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve un helvası nasıl yapılır kolaylık ile öğrenin :)..

Çiğ Börek Tarifi  Çiğ Börek Nasıl Yapılır  Börek Tarifleri 02:45

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri

Çiğ Börek Tarifi Çiğ Börek Nasıl Yapılır Börek Tarifleri..

Kısır Tarifi  Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı 02:17

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır Kısır Yapımı..

Muhallebili Kadayıf Tarifi  Kadayıf Tatlısı Muhallebili 03:56

Muhallebili Kadayıf Tarifi Kadayıf Tatlısı Muhallebili

Bugün sizler için muhallebili kadayıf tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve kadayıf tatlısı nasıl yapılır öğrenin :)..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Ayva Tatlısı Tarifi  Fırında Ayva Tatlısı 03:53

Ayva Tatlısı Tarifi Fırında Ayva Tatlısı

Bu tarifimizde sizler için fırında ayva tatlısı tarifi videomuzu izleyin ve ayva tatlısı nasıl yapılır kolayca öğrenin :) Malzemeler 3 adet ayva 2 adet nar 2 adet elma 1 buçuk su bardağı şeker Yarım çay kaşığı tarçın 1 ..

Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır  Hazır Yufkadan Baklava 05:08

Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır Hazır Yufkadan Baklava

Bugün sizler için cevizli baklava tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve baklava nasıl yapılır öğrenin. :)) Malzemeler 500gram baklavalık yufka 450gram toz şeker 200gram ceviz 125gram tereyağ Çeyrek limon Yarım su bard..

İrmik Tatlısı Tarifi  Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı 01:46

İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Canınız tatlı istediğinde hızlıca yapabileceğiniz İrmik Tatlısı tarifi. Hem sağlıklı hem pratik kakaolu veya kakao olmadan yapabilirsiniz...

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır 02:41

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır

Karnabahar Tarifi Karnıbahar Yemeği Karnabahar Nasıl Yapılır..

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır 02:39

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır

Tavuk Göğsü Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır  İrmikli Tatlı 04:14

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..