#Gamze akkuş attın ateşlere müzik dinle

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor 15:18

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor

Ebru Şallı'nın Yasak Aşk Skandalı Büyüyor - Gonca Akkuş Tüm Yaşadıklarını Anlatıyor Söylemezsem Olmaz programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Gonca Akkuş; son dönem yaşadıkları, Uğur Akkuş'la yaşadıkları ayrılık v..

  • ANKA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu Yayında Fenalaştı! 19:24

Kemal Doğulu Yayında Fenalaştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde yeni yarışmacı Gamze Taşkın podyuma çok iddialı bir giriş yaptı. Gamze yarışmacılardan sonra jüri karşısına geçince İvana Sert, Gamze'nin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Öğrenciler İşaret Diliyle Klip Çekti 01:22

Öğrenciler İşaret Diliyle Klip Çekti

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Akkuş Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yörede sevilerek dinlenen Akkuş'un Gürgenleri türküsüne işaret diliyle klip çekti...

 Ebru Şallı, Evli Çıkan Sevgilisine Şart Koştu 00:41

Ebru Şallı, Evli Çıkan Sevgilisine Şart Koştu

Ebru Şallı'nın sevgilisinin evli ve 2 çocuklu çıkması herkesi çok şaşırtmıştı. Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş'a Ne olur boşanana kadar görüşmeyelim diye şart koştu Manken Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş'un birlikteliğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası 08:20

Ebru Şallı'ya Dava Şoku: Zina ve Gurur Davası

Gonca Akkuş'tan Ebru Şallı’ya dava şoku! Eşiyle sevgili olan Şallı'ya, manevi tazminat davası açtı. Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, eşinin sevgilisi Ebru Şallı’ya 70 bin tl değerinde manevi tazminat davası açtı...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı Ve Yasak Aşkı Uğur Akkuşun Buluştukları Otelden Kaçış Görüntüleri 15:02

Ebru Şallı Ve Yasak Aşkı Uğur Akkuşun Buluştukları Otelden Kaçış Görün

Ebru Şallı sevgilisi Uğur Akkuş ile otelde görüntülendi! Nişantaşı’nda bir otelin en üst katında yemek yerken görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş gazetecilere yakalanmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan h..

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne? 13:52

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a istediğin gibi gidebilirsin Bahar'cım güle güle diye yorum yapınca herkesi şaşırttı. Daha sonra Gamze Taşkın,..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı! 11:15

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Emine Aydın az önce Bahar Candan'ın isyanlarına duyarsız kalmadı ve Bahar'a çok güzel olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Bahar'a inanılmaz güz..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnci Mercan - Yanarım 03:07

İnci Mercan - Yanarım

Yanarım ( Şarkı Sözleri ) Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yar..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu 10:30

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Gamze Taşkın sevgilisinin kendisine getirdiği tatlılarla podyuma çıktı ve yarışmacıların gözünün önünde yiyerek kimseye bir lokma vermedi. Keri..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamzenin Kombini İçler Acısı -  Neyseki Görümce Değilsin 10:00

Gamzenin Kombini İçler Acısı - Neyseki Görümce Değilsin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde Simay Tokatlı, Gamze Taşkın'ın tam bir görümce olduğunu sevdiği zaman güzel olduğunu sevmediğinde ise yandığını söyledi. Kemal Doğulu ise G..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Akyüz - Haykırış 06:51

Fatma Akyüz - Haykırış

Fatma Akyüz - Haykırış Dinle Söz - Müzik: Özgür Ata Aranjör: Samet Akkuş Şiir: Fatma Akkuş..

Ebru Şallı'nın Çıplak Resimleri Sevgilisinin Telefonunda 01:13

Ebru Şallı'nın Çıplak Resimleri Sevgilisinin Telefonunda

Uğur Akkuş'un eşinden olay açıklamalar geldi.Ebru Şallı'nın Çıplak Fotoğraflarını Eşim Uğur Akkuş'tan Gördüm..

  • ANKA tarafından
  • 3.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Çocuk'tan Başarı Üstüne Başarı 00:58

Altın Çocuk'tan Başarı Üstüne Başarı

Türkiye'nin ümitlerde ilk dünya judo şampiyonu olan ve altın çocuk olarak bilinen milli sporcu Mihraç Akkuş, 41 günde üç şampiyonluk elde ederek büyük bir başarıya imza attı...

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sevil Özen - Kime Kin Ettin 05:09

Sevil Özen - Kime Kin Ettin

kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Gamzeye İhtar Aldıran Kavga! 02:54

Kısmetse Olur - Gamzeye İhtar Aldıran Kavga!

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Gamze ve Sevgican arasında çıkan temizlik tartışması büyüyor, Gamze ihtar alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce