#Gamze aşk olsun yeni extendet dinle

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Kalben - Aşk Çeşmesi 04:13

Kalben - Aşk Çeşmesi

Aşk Çeşmesi şarkı sözleri ile Vapurlarda görülecek en yalnız insanları, Dinliyorum şarkılarda… Çıldırır gibi yanarken kendimin en içlerinde, Ateş arar yirmilik genç kızlar ceplerimde. Afiyetle çay şeker Ah be can, canı..

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ask Ne Anlama Gelir Kız Tarafı 01:02

Ask Ne Anlama Gelir Kız Tarafı

Bakış açımızı değiştirmeyi gerekli kılan aşk, anlatılmaz yaşanır. Hepimizin hayatında aşk olsun :)..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Nilüfer- Caddelerde rüzgar aklımda aşk var... 04:09

Nilüfer- Caddelerde rüzgar aklımda aşk var...

Nilüfer- Caddelerde rüzgar aklımda aşk var.....

  • Candy tarafından
  • 1.959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Zeynep Alasya - Aşk Rengi 02:34

Zeynep Alasya - Aşk Rengi

Nereye gidiyorsun, nereye ? Düşündün mü acaba sonunu ? Görünen sen bile değilsin ki Kaptırdın gidiyorsun Bilmeden yordamını yolunu Aşk rengi bu, aşk rengi bu Başka renge benzemez Elini,ruhunu,kalbini yakar geçer Hiç acı..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerde Solmaz ve Kaa..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça 04:29

Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça

Yüksek Sadakat'in, DMC etiketiyle yayınlanan Katil & Maktül albümünde yer alan Aşk Durdukça isimli şarkısı, video klibiyle MüzikKutusu’nda. etd Müzik Facebook: http://www.facebook.com/netdmuzik etd Müzik Android Uyg..

Oya Aydoğan - Coşkun Göğen - Aşk Sahnesi -+18 erotik 06:49

Oya Aydoğan - Coşkun Göğen - Aşk Sahnesi -+18 erotik

Oya Aydoğan - Coşkun Göğen - Coşkun Göğen - Aşk Kurbanı - KLIP Coşkun Göğen - Aşk Kurbanı - KLIP Coşkun Göğen - Aşk Kurbanı - KLIP Ateşli Sevişme Sahnesi 18+ - Tecavüzcü Coşkun ve Oya Aydoğan - Coşkun Göğen - Aşk Kurbanı..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Deren Talu Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Aşk Kaçamağını İfşa Eden Deren Talu Panikledi 04:41

Deren Talu Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Aşk Kaçamağını İfşa Eden Dere

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu yine gündeme bomba gibi düştü. Güzelliğini annesinden alan Deren Talu son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. 22 yaşındaki Deren Talu sosyal medyada paylaştığı f..

  • BETA tarafından
  • 432 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi 02:26

Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi

Oyuncular: Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Su), Köksal Engür (Eminağa), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayt..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Ver Elini Aşk Fragmanı 01:11

Ver Elini Aşk Fragmanı

Ver Elini Aşk Fragmanı yayında! Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak'ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi Ver Eli..

Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2.Fragmanı 01:12

Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin Ağa'nın yaptığı plan ile Kaan Antep'te! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Emin Ağa ne yaptı, etti Kaan'ı Antep'..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'dan tokat gibi sözler! Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak? Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu ola..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı? Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan bi..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi? Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ..