#Garsonu tokatlayan polis

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar 01:10

Suçluya Sıkacağı Silahı Polise Sıkan Sakar

Suçluya silah sıkarken kendi polis arkadaşına sıkan sakar adamı izlicez diğer yandan ise gelen çığlık sesleri eminim ki sizi de rahatsız edecek izliyoruz efenim..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlere Kızan Polisin Mustang'le Drift Yapması 01:38

Gençlere Kızan Polisin Mustang'le Drift Yapması

Lüks araçlarıyla toplanan gruba müdahale eden polis bir müddet sonra onlar gibi Mustang'le drift yapmaya başlıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Nerdesin Birader 4. Bölüm 1. Fragmanı 00:43

Nerdesin Birader 4. Bölüm 1. Fragmanı

Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir k..

New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Parkta Bulunan Bebek Cesediyle İlgili Korkunç Görüntüler Ortaya Çıktı 01:59

Parkta Bulunan Bebek Cesediyle İlgili Korkunç Görüntüler Ortaya Çıktı

Gaziantep’te buz kalıpları arasında parka bırakılan 5 aylık bebek cesedinin ölümü ile ilgili polis aynı bebeğin vahşice dövüldüğünü görüntülerine ulaştı. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı...

Ankara'da Polise Ateş Açıldı: 1 Şehit 01:41

Ankara'da Polise Ateş Açıldı: 1 Şehit

Başkent'te polis uygulama noktasına yapılan saldırı sonucu bir polis şehit oldu...

Ünlü Teknik Direktörü Sürükleyerek Götürdüler 00:55

Ünlü Teknik Direktörü Sürükleyerek Götürdüler

Arjantin Milli Takım teknik direktörü Jorge Sampaoli polisle tartıştı. Aracında 8 kişi olduğu için polis tarafından durdurulan ünlü teknik direktör bu duruma sinirlenerek polislerle tartıştı. Sampaoli, karakola gitmek is..

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

Parkta bulunan bebek cesediyle ilgili korkunç görüntüler ortaya çıktı 01:59

Parkta bulunan bebek cesediyle ilgili korkunç görüntüler ortaya çıktı

Gaziantep’te buz kalıpları arasında parka bırakılan 5 aylık bebek cesedinin ölümü ile ilgili polis aynı bebeğin vahşice dövüldüğünü görüntülerine ulaştı. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı...

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam 01:00

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam

Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Komiser Yardımcısı Adayı öğrencilerin Afrin şehitleri için hazırladığı video büyük beğeni topladı...

Korkunç Helikopter Kazası Kamerada 01:52

Korkunç Helikopter Kazası Kamerada

Piste inmeye çalışan helikopter pilotunun hesap hatası pahalıya mal oldu. Havalanmaya hazırlanan polis helikopteri ile inmeye çalışan diğer polis helikopterinin pervaneleri birbirine çarptı. Çarpışma sonrası dağılan heli..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kurşun Film İzle 1:41:42

İlk Kurşun Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı 00:24

Valiye Selam Verirken Araba Çarptı

Konya'da, Vali Yakup Canbolat'ın polis evindeki ziyareti sonrası selam vermek için yola çıkan bir polis memuruna araba çarptı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 1 -  Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:27:30

Chucky 1 - Çocuk Oyunu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Seri katil olan Brad Dourif, peşine düşüne polislerden kurtulmak için bir oyuncuk bebek fabrikasına sığınır fakat kurtulamaz ve polis tarafından öldürülür. Brad, ölmeden önce vodoo büyüsü ile lanetlenerek ruhu b..

Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü 01:10

Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü

Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunanları yakalayan, 3 ay önce de Afrin'e giden 22 kişilik Polis Özel Harekat Timi, görev yeri Bingöl'e döndü. Özel harekatçı polis, Büyüklerimizin dediği gibi, 'Bir gece ansızın ge..

Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan 00:27

Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan

Karabük’te, seyir halindeki TIR’ın sileceğine dolanan yılanı gören sürücü şok yaşadı. Sürücünün selektör yapıp durdurduğu polis aracından inen polis yılanı silecekten alıp yol kenarına attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce