#Garsonu tokatlayan polis

Diyarbakır'da Terör Örgütüne Yönelik Büyük Operasyon 01:39

Diyarbakır'da Terör Örgütüne Yönelik Büyük Operasyon

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik büyük operasyon başlatıldı...

Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga 01:00

Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Akınspor ile 10 Temmuzspor arasında oynanan karşılaşmada iki takım futbolcuları tekme tokat kavga etti. Polis, cop ve biber gazıyla müdahale ederek futbolcuları ayırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi 00:36

SON DAKİKA Mersinde canlı yayında intihar girişimi

Mersinde bir genç piskolojik sorunları olduğundan dolayı binanın tepesine çıkarak canlı yayında intihar girişiminde bulundu. Yetkililerin cabası sayesinde genç intihardan vazgeçerek kurtarıldı..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müdahale Etti 01:16

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müd

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan gurbetçi vatandaşlarımızı güç kullanarak dağıttı. Hollanda polisi, Türkiye'nin Rottterdam Başkonsolosluğu y..

Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı 06:31

Hollanda'da TRT Aracının Durdurulma Anı

Hollanda polisi, Rotterdam yakınlarındaki istasyonda mola verdikleri sırada bir bakanlık aracı ile TRT ve AA Ekibinin bulunduğu araçtakilere kimlik kontrolü yaptı. Yaklaşık bir saat sorguya tabi tutulan Türk gazeteciler ..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek 00:29

Hollanda Polisine Mehter Marşı Dinletmek

Hollanda'nın bakanımıza karşı uyguladığı çirkin tutumunu protesto etmek isteyen bir vatandaşımız hollanda polis teşkilatını arayarak mehter marşı dinletti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Horozların Kavgasını Ayıran Hindi 01:05

Horozların Kavgasını Ayıran Hindi

Kavga eden horozların arasına dalan hindi içlerinden bir tanesini alıp polis karakoluna götürür gibi yürüyor adeta...

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Ahu Tuğba ile Tarık Akan 02:51

Ahu Tuğba ile Tarık Akan

Uyuşturucunun pençesindeki Ahu Tuğba ve ona yardım etmeye çalışan polis rolünde Tarık Akan. Polisiye, Aşk ve Macera birarada...

Adile Naşit Ve Kartal Tibet'in Polisler İle Anısı izle 03:29

Adile Naşit Ve Kartal Tibet'in Polisler İle Anısı izle

Adile Naşit ve Kartal Tibet'in polis çevirmesinde yaşadıkları...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Çatışma Çıktı 03:04

Gaziantep’te Çatışma Çıktı

Gaziantep’te polisin dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 kişi yaralı olarak ele geçirildi...

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı 02:11

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı

Referandum sonuçlarını kutlayan AK Partililerden oluşan konvoy CHP Genel Merkezi önünden geçerken taşlı saldırıya uğradı. Seçim sonuçlarını kutlayan AK Parti konvoyu CHP Genel Merkezi önünden geçişi sırasında burada bekl..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Bakan Soylu  Kaza Hava Şartlarından Dolayı 01:07

Bakan Soylu Kaza Hava Şartlarından Dolayı

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de düşen polis helikopteri hakkında, Helikopterde herhangi bir dış etken söz konusu değil. Hava şartlarından dolayı bir kazanın olduğu görülüyor. dedi...

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..