#Gaza gelen

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Uykulu Araç Kullanmanın Feci Sonu 00:19

Uykulu Araç Kullanmanın Feci Sonu

Otoyolda seyir halinde uyuyakalan araç sürücü karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Rusya'da meydana gelen kaza arkadan gelen aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Akıllara Zarar Japon Yarışma Programı 00:41

Akıllara Zarar Japon Yarışma Programı

japon yarışma programı DERO! dan bir sahne; Programın kilitli oda bölümünde yarışmacılar bir odaya kitleniyor ve zeminin çekilmesiyle beraber gelen kolonların üstüne çıkarak yarışmaya başlamış oluyorlar.Daha sonra sıra..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı 00:25

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı

Mersin'den yolcu otobüsüyle Samsun'a gelen DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen Iraklı 2 kardeş, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekip..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Zargana Azmanının Köpek Balığı Sanılması 00:28

Zargana Azmanının Köpek Balığı Sanılması

İZMİR'in Güzelbahçe ilçesinde beslenmek için kıyıya gelen 'zargana azmanı' balığını yüzgeçleri nedeniyle köpekbalığı zanneden vatandaşlar heyecanlı anlar yaşadı. Güzelbahçe sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar deniz yüzey..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

Çukur Yeni Sezona Bomba Gibi Girmeye Hazırlanıyor 10:26

Çukur Yeni Sezona Bomba Gibi Girmeye Hazırlanıyor

Show TV’de Eylül ayında 3. sezonuna başlayacak olan Çukur dizisi, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken gelen bir haber heyecan yarattı. Adeta ekranda bir fenomen haline gelen Çukur dizisinin müziklerine Toygar Işık..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce