#Gazeteci dediği isimlerin

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri 00:53

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri

Gazeteci, İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş.İbrahim Gugu'nun Nikah Memuru'na hayır demesi bir ara Nikah ..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Ali Eyüboğlu - İzdivaç Dönemi Kapanmıştır 12:08

Ali Eyüboğlu - İzdivaç Dönemi Kapanmıştır

Ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu'nun İzdivaç programlarıyla ilgili gelinen son noktayla ilgili açıklamaları.....

  • ANKA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var 02:57

Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var

Söz Teması programında konuşan Gazeteci-Yazar Bülent Erandaç FETÖ davası savcısı Mustafa Alper'in şüpheli ölümünü değerlendirdi. Savcının şüpheli ölümünde Susurlak'a benzer izlerin bulunduğunu ifade eden Erandaç, aracın ..

 Fetullah Gülen  Arjantin'i Düşünüyor 05:21

Fetullah Gülen Arjantin'i Düşünüyor

A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programına konuk olan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Arjantin'e kaçacağını söyledi....

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

İşte Hayat 2.Bölüm 34:11

İşte Hayat 2.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; gazeteci Adem Yavuz'un hayat hikayesi, Zati Sungur'un sihirbazlık hayatı, Çadır Tiyatrosu, amigoluk ve dolandırıcılık konu edilmektedir...

Haberci Haber Oldu 01:57

Haberci Haber Oldu

Yıllarca çalıştığı kanalda dolandırılma olaylarını işleyip vatandaşları bu konuda uyaran Gazeteci Orkun da dolandırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoke Eden Tutuklama! 07:02

Şoke Eden Tutuklama!

Tuba Büyüküstünle aşk yaşayan ünlü işletmeci Umut Evirgen darp ettiği ve fotoğraf makinesi elinden aldığı gazeteci tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.İşte bu soruşturmanın ardından işletmeci Umut Evirgen ni..

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Milli Takıma Dönüyor 00:52

Arda Turan Milli Takıma Dönüyor

Arda Turan konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'le yaşadığı gerginlikler uzun süredir gündemde olan, son olarak ise gazeteci Bilal Meşe'yle Milli Takım uçağında sert tartışmalar yaşayan Arda Turan, Mircea L..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Sertab Erener Konserinde Yaşananlar 00:25

Sertab Erener Konserinde Yaşananlar

Fox Tv de yayınlanan Sen İste Yeter programında ünlü gazeteci Sertab Erener konserinde yaşananları açıklıyor...

  • ANKA tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatın Penceresinden Fragmanı 00:40

Hayatın Penceresinden Fragmanı

Usta Gazeteci Yasemin Bozkurt'un sunacağı Hayatın Penceresinden programı, Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 10.00'da canlı yayınla Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i 07:52

Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i

Gazeteci - Yazar Hikmet Genç, A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında, Hürriyet yazarı Mehmet Yılmaz'ın 'Resepsiyonu Kuran-ı Kerim ile açmak' başlıklı skandal yazısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Müge Anlı ve Burhan Akdag Dügünü -Nostalji 06:26

Müge Anlı ve Burhan Akdag Dügünü -Nostalji

Bugünkü nostalji kuşağında ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı ve usta gazeteci Burhan Akdag2ın düğününde ünlüler geöidi yaşanmış...

  • ANKA tarafından
  • 9.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acile Kaldırılan Özcan Deniz'in Sağlık Durumu 07:35

Acile Kaldırılan Özcan Deniz'in Sağlık Durumu

Çalıştığı dizi setinde rahatsızlanıp acile kaldırılan Özcan Deniz'in sağlık durumundan son bilgileri canlı yayında gazeteci Bilal Özcan aktarıyor...

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları 11:45

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları

ÖSO güçlerinin dün akşam başlattığı İdlib operasyonu sonrası bölgede hareketlilik arttı. TVNET canlı yayınına katılan gazeteci Güngör Yavuzaslan İdlib'teki operasyonun detaylarını anlattı...

Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj 13:50

Hale Soygazi Suskunluğunu Bozdu-Hale Soygazi Özel Röportaj

Hale Soygazi Magazin D programında, gazeteci Savaş Kalafat'a; son dönemlerde kendisine yöneltilen; 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği yönünde iddia edilen olaylara cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.983 görüntüleme
  • 7 yıl önce